Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Овој Каио исто ко Бантакуров ќе го земат...цел онака.
Cq87r3pWEAANdZW.jpg:large

Вчера Де Шиљо и Абате ебаа цела утакмица, многу се изнервирав колку беа рамнодушни, би ги рогал да сум Монтела, скапаници чисти.

Koga sme kaj ramnodusni, jas bi go dodal i Nijang. Neverojatno e kolku moze da te iznervira. Ne mislam samo na gluposta za crveniot, tuku na lezerno gubenje topki i potoa si odi kako da e Ronaldo, a Real da vodi 5:0, potoa ima nekoj nedostatok na ramnoteza, koordinacija, forsira koga ne treba, ne dodava koga treba i sl. Iako pa toj e eden od retkite sto znae i dobro da izigra.

Na momenti toa sto saka da go nametne Montela izgleda vetuvacki, no premnogu e se ova daleku od pozitiven vpecatok. I kako moze da si dozvoli negov tim dva natprevari da zavrsi so crveni?!

Edit... Montela, a ne Montolivo, ispraviv sega... :)

Последно уредено:
Не го коментирам натпреваров со Наполи, али коа глеам со кои имиња не поврзуваат овие два последни дена, ми се темни. Џо Харт и Лазар Маркович, баш тоа што ни треба. :tapp:

Маркович и да сакате нема да дојде, нема еу пасош.
За голман сеедно е кој ќе дојде кога си имаме прв.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ова со Харт е најголема глупост, дечкото бега од Сити пошо ќе дреме на клупа и би дошол у Милан за пак да седи на клупа?

За Маркович кажа Дињата погоре.

Бадељ е мој тип за последен трансфер на Галијани пред да замине и да си го прчи на плажа, да ебе бразилки и да дува трава секој ден.

Не е лошо да го соберат тоа црнчето од Алатанта што постигна 3 голови. Може ќе биде уште еден Бонавентура за малку пари. :D

Не е лошо да го соберат тоа црнчето од Алатанта што постигна 3 голови. Може ќе биде уште еден Бонавентура за малку пари. :D

Тој Kessie?

Не дека не сакам да собираме такви млади играчи со потенцијал ама ги иаме премногу а нас сега ни треба некој проверен везњак, со искуство, што ќе ни ја консолидира средината а и одбраната уз тоа.

Се надевам дека планираат да донесат таков играч, Монтела плаче цело време па ваљда нема да го остаат на цедило.

Тој Kessie?

Не дека не сакам да собираме такви млади играчи со потенцијал ама ги иаме премногу а нас сега ни треба некој проверен везњак, со искуство, што ќе ни ја консолидира средината а и одбраната уз тоа.

Се надевам дека планираат да донесат таков играч, Монтела плаче цело време па ваљда нема да го остаат на цедило.

Да. Плус овој може да игра и во одбрана. Од младите Маури ќе си оди, агентот негов моментално е со овие од управа за да разговараат за трансфер.

Да. Плус овој може да игра и во одбрана. Од младите Маури ќе си оди, агентот негов моментално е со овие од управа за да разговараат за трансфер.

Па Маури затоа и ќе си оди пошо не може да добие минутажа ко шо треба, ја би да го зееме овој и да остане таму да ја доигра сезоната, 19 години е и му треба минутажа а не да дреме на клупа пошо кај нас тоа му преостанува.

За овој нема ни шпекулација ама ја и ти, врвни скаути си напраивме муабет :Д

Мене најголема желба ми беше/е за целиов трансфер период Ковачич, се друго споредно. Добро може и некој солиден централен али боље Ковачич него Ел Муерто Капитано да го гледам.

Абате во 7ма минута,сам на сам промашува за 1-0.После примаме гол поради него место да си го прате мертенс он излета на играч кој веќе го чуваше Куцка мислам.дефинитивно најутепан играч секоја година примаме голови ради него.Подобро да се форсира Калабриа барем у дефанзива е подобар од овај копач

Сме биле заинтересирани за Ранокија. Ако стварно го земат комотно може клубот да престане да постои. :facepalm:[DOUBLEPOST=1472567679][/DOUBLEPOST]Dynamo Kiev general director is currently at Casa Milan [Calciomercato].

Или се работи за Вида да го земат нашиве или евентуален трансфер на Л.Адриано таму.

Последно уредено од модератор:
Ни тоа ни тоа,"обична" посета било :icon_lol:

30-ти Август,сите појаки тимови ширум светот засилени уште оддамна,дури и комшиине умрени барем фрлаат пари,се трудат.....само Милан од година во година се послаб,а пари се трошат,тоа е најјакото,и ова Лето некои 30мил отидоа а ни знаеш за кој,ни зошто,ни некој ги барал тие играчи,ни па некој талентиран со потенцијал донесен.....шо знам мада го сфаќам до негде и Галијани неспособен,стар,се понаша како стар човек,како секој кога ќе стане стар што ќе се понаша незаинтересиран за реалноста и иднината,цела кариера се шлепа на посветеноста на Леонардо,Браида дури последниве години дојде неговата неспособност до израз,не можноста да се најде играч пред другите,да се земе играч пред другите,1000 панични непоребни трансфери,дрско игнорирање на навивачите и нивните критики и отворен анимозитет кон потенцијални а потоа и остварени трансфери продавање на играчишта за без пари,буквално раскинување на договори на играчи од кои може да се извадат бар неколку милиони.....со еден збор катастрофа. Главен виновник за оваа состојба во Милан.

И утре сите знаеме што ќе се деси и како ќе се одвиваат настаните,најави за обиди за носење на Мусачио и Каио,(не дека овие се којзнае што) завршување со Касерес или Ранокија. И евентуално дебилчето Бадељ или избраниот Ринкон. И уште една пропадната сезона уште на сам старт. :tvg:

Маури во Емполи на позајмица изгледа без право на откуп, а си оди и Диего Лопез. Ни Ринкон ни Бадељ. Фиорентина ќе го прекине договорот со Мати Фернандез, а Галијани чека ваков трансфер за без пари како за крај. :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom