P
PewDiePie
Гостин
ахуехуехуе ме заеба сеа топ си позз кис4еVo odnos na tebe ne postojat vakvi dilemi.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ахуехуехуе ме заеба сеа топ си позз кис4еVo odnos na tebe ne postojat vakvi dilemi.![]()
Апла се тера некоја хајка против Галијани, дури сега од кога дојдоа наводниве кинези е поголема отколку во време на сукобот помеѓу Барбара и Галијани. Тоа ме мачи има некоја заднина што не треба да се занемари.
Kaко бе Марота успеа толку добри играчи да донесе за без пари уште и пред јуве да се врати на врвот а овој нашиов дреме ? И за тоа ли не е крив? И не никако не е подобро да се земе уште еден просек кој е краткрочно решение и никако нема да го подобри тимот.Со повреден Бертолачи, стаклен и безкорисен Монтоливо, Поли и слична боранија не ги ни рачунам... Треба благодарни да сте што уствсри обезбеди каков-таков бек-ап.
Апла се тера некоја хајка против Галијани, дури сега од кога дојдоа наводниве кинези е поголема отколку во време на сукобот помеѓу Барбара и Галијани. Тоа ме мачи има некоја заднина што не треба да се занемари.