Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Дај бе скарајте се асално, за играчи, за Галијани, за Барбара не вака со кис4иња :Д

Еве за Мати дајте мислење и за тоа што очекувате сега кога Галијани е завршен со Милан.

Мати е само шлагот на тортата :backa: Не се секирајте момци ние сме као Старкс,6 години го цицаме гадно ама после ќе им ебеме матер на сите,ок ? Обичам ви.

Него кај ми е Пејо

Moраше ко за крај да усере и мораше. Не носи ништо боље дај му шанса на Локатели него ли вакви просеци да носиш.

Што би рекле Вмровците "Трајте има и полошо, Ринкон, Ригони" :icon_mrgr:

Ќе помине овој само затоа што е донесен по желба на Монтела и сигурно ќе покаже многу повеќе од Поли. Може да покрива на повеќе позиции.

Не дека беа вистинити шпекулациите за Фабрегас, ама :pos:

Со повреден Бертолачи, стаклен и безкорисен Монтоливо, Поли и слична боранија не ги ни рачунам... Треба благодарни да сте што уствсри обезбеди каков-таков бек-ап.

Апла се тера некоја хајка против Галијани, дури сега од кога дојдоа наводниве кинези е поголема отколку во време на сукобот помеѓу Барбара и Галијани. Тоа ме мачи има некоја заднина што не треба да се занемари.

Pablo Consentino is the former Catania CEO, he was arrested and banned before for involvement in a match-fixing case.

Consentino is also a close friend to Galliani and reportedly helped him to close several deals this summer like Jose Sosa and Gustavo Gomez.

According to Sky, Cagliari are furious due to Cosentino's fundamental role in sending M. Fernandez to Milan since he was banned before.

Каљари ќе не дале на суд за тоа како испаднал трансферот на Мати, они биле договорени бла бла..

Не дека помогна за којзнае какви играчи, но тука се гледа неспособноста на Галијани. Да се оставеше на него немаше да го земе овој во последен час, туку некој од Џенова само поради пријателството со Прециози.
Ни треба ваков во управа кој со еден повик до агентот ќе успее да договори за краток период. Овој е повеќе по играчи со потекло од Јужна Америка.

Апла се тера некоја хајка против Галијани, дури сега од кога дојдоа наводниве кинези е поголема отколку во време на сукобот помеѓу Барбара и Галијани. Тоа ме мачи има некоја заднина што не треба да се занемари.

Sledniot domasen natprevar ke go igrame na noviot moderen stadion izgraden od Barbara.

Со повреден Бертолачи, стаклен и безкорисен Монтоливо, Поли и слична боранија не ги ни рачунам... Треба благодарни да сте што уствсри обезбеди каков-таков бек-ап.

Kaко бе Марота успеа толку добри играчи да донесе за без пари уште и пред јуве да се врати на врвот а овој нашиов дреме ? И за тоа ли не е крив? И не никако не е подобро да се земе уште еден просек кој е краткрочно решение и никако нема да го подобри тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom