Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Глеј бе, ние не можемо да продадемо играч не па да купимо :icon_lol:

BREAKING: Luiz Adriano to Jiangsu Suning is OFF. The player returns to Milan.
Luiz Adriano has confirmed in a statement he will return to Milan on Wednesday and train with the team on Thursday.

:pos::facepalm:[DOUBLEPOST=1453245860][/DOUBLEPOST]DiMarzio confirms: the entourage of Luiz Adriano announces that this is not totally finished but that a return to Milan is more likely.
:pos::pos::pos::pos::pos: Ќе си пукам у колено жими се. Ко да се работи за клуб од наша лига, а не Милан. Ова ако не е доказ дека појма си немаат Галијани и Берлускони што праат ондак не знам.

Дали враќањето на адриано ќе значи дека нема да газиме? :D

:pos::pos::pos::pos::pos: Ќе си пукам у колено жими се. Ко да се работи за клуб од наша лига, а не Милан. Ова ако не е доказ дека појма си немаат Галијани и Берлускони што праат ондак не знам.
Проблемот настанап помеѓу клубот и Адриано а не Милан и кинезите, шо да напраи Галијани тука?

Не ги правдам али тоа е тоа, и така беше too good to be true.

Проблемот настанап помеѓу клубот и Адриано а не Милан и кинезите, шо да напраи Галијани тука?

Не ги правдам али тоа е тоа, и така беше too good to be true.
Милан не смее да дозволи такво понашање на играчи. Срамота е чим веќе си прифатил трансфер , мислам дека и договор е потпишан тоа е тоа. Нема што да настанува проблем и да настане не смее Милан да страда ради тоа.

Милан не смее да дозволи такво понашање на играчи. Срамота е чим веќе си прифатил трансфер , мислам дека и договор е потпишан тоа е тоа. Нема што да настанува проблем и да настане не смее Милан да страда ради тоа.
Со пиштол на глава да го натераат да потпише?

Нека иде таму у Русија за 10м и нека крши глава, фул сме со напаѓачи кај на куров да го стаиме и него.

Ги чекаа овие пари изглеа за да напраат некој трансфер и сеа откако нема да ги добијат најверојатно ќе си идеме на старата шема.

Да се прашувам јас бољи нека не купуваат ништо шо би било само ебан просек.

Со пиштол на глава да го натераат да потпише?

Нека иде таму у Русија за 10м и нека крши глава, фул сме со напаѓачи кај на куров да го стаиме и него.

Ги чекаа овие пари изглеа за да напраат некој трансфер и сеа откако нема да ги добијат најверојатно ќе си идеме на старата шема.

Да се прашувам јас бољи нека не купуваат ништо шо би било само ебан просек.

Чекај утре можно е да се финализира ова со косоокиов, ќе ували 120 милиони таман за десет дена Галијани ќе ја купи цела Џенова. :cool:

Какво понашање бе он си прифати, ама трансферот не може да пропадне само поради проблем со визата. Ова го пишаа и пред 3-4 дена.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Важно се прошета до Кина. Сега назад во ИТ [emoji12]

5a63de5480877a99c4029b81067a84f3.jpg

Ја праел циганската Адриано со кинезите :icon_lol:
Она као агенцијеве куЧа са погледом на море, планине и залазак сунца, и кој отишол Адриано тамо добил стан со поглед на зид од зградата каршија :icon_lol:

Ја праел циганската Адриано со кинезите :icon_lol:
Она као агенцијеве куЧа са погледом на море, планине и залазак сунца, и кој отишол Адриано тамо добил стан со поглед на зид од зградата каршија :icon_lol:
На документот не сакале да му ја пишат платата и така би немало никаква гаранција дека он ќе земе 8м колку што се договориле да зима и затоа се повлекол.

Иначе од сите досегашни изјави на легендиве наши околу стањето у Милан, последнава на Костакурта мене ми има највеќе вистина и смисла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom