Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Иначе од сите досегашни изјави на легендиве наши околу стањето у Милан, последнава на Костакурта мене ми има највеќе вистина и смисла.
Баш ја читав и реален е до коска само штета што ниеден од легендиве не може да припари до функција у клубов од Галијани а ќе бидат од огромно значење.
Јуве и Недвед, Интер и Занети, Реал и Зизу се само мал де од примерите.

Баш ја читав и реален е до коска само штета што ниеден од легендиве не може да припари до функција у клубов од Галијани а ќе бидат од огромно значење.
Јуве и Недвед, Интер и Занети, Реал и Зизу се само мал де од примерите.
Реал ти е најголем пример како НЕ треба да се постапува со клубски легенди
За Јуве и Интер си у право

LG

Реал ти е најголем пример како НЕ треба да се постапува со клубски легенди
За Јуве и Интер си у право

LG
Зидан го прибраа и доста долго се врткаше у клубот и затоа искоментирав иначе за другото се согласуваме.

Многу ми е криво за Малдини.

Добро сеа не е баш така до тој степен.
Имаа (минимален) удел играчите кои постигнале многу со Милан(неќам да кажам легенди ради уомото)...Анчелоти беше тренер одааамна (ај нема да го сметам него) ,Тасоти остана мн долго во Милан, пробаа нешто со Инзаги, и неславната година на уомо ди мерда и полусезоната на Сидорф.Реално овие се легенди.Но проблемот е што не е секој од нив за тренер.
Исто така, ради недостаток од финансиски инвестиции и планско работење во тој дел, сега милан е како што би се рекло врел компир и ниедна легенда на тимот не би сакал да биде исвиркуван и критикуван ради неспособноста на старците. А низ таков период мора да се помине за да се вратиме на старите патеки повторно. Јеби га, не бива одеднаш.
Мене ми се свиѓа оваа сезона највеќе од се што имаме неколку млади играчи стартери, и баш затоа сакам да дојде Ел Гази. 3ца стартери со по 20 (или помалце години): Џиџи,Неста и Нианг. Па и бертолачи ете е релативно млад. Ако го доведат овој од ајакс, ќе имаме прилично млад тим, на ова додај го Калабрија, кој мора повеќе да добива шанса а не де шиљо/абате, добиваш солидна основа за понатамошен развој.
И сум за да му се даде уште една сезона шанса на фараонот чисто ради тоа што и он е млад, а веќе има искуство.

12573771_1047722908603815_3043710473580250914_n.jpg

Прециози љуби те мајка, сфака ти част. :D
Најголемо засилување зимево е заминувањето на оваа амеба.[DOUBLEPOST=1453486236][/DOUBLEPOST]@DeviAngel И ја бев збунет пред некое време кога дознав дека првото Ц у CFC Genoa значи крикет :D

Черчи во Џенова уште Ел Гази нека го земат сега и би било супер.

Превара од играч. Најлошо во целава ситуација е што и во Рома ќе се усере и пак на лето ќе ја гледаме истава сапуница:sneaky:[DOUBLEPOST=1453508651][/DOUBLEPOST]И преку таквиот од сапунициве за секој ебан трансфер мислиш Меси го купуваме,мора 230 души да продадат за да земат еден анонимец од брегот на слоновата коска што ниту од дома не го знаат дека игра фудбал.Глеам по социјалниве мрежи се напалија на овој Ел Гази демек ќе смени нешто.
Само трупаме половњаци еве овој Вангиони пред потпис,а на истата позиција го имаме Антонели кој игра сосем солидно после фул ростерот нормално.
Галијани да ти ја наебам таа дома пита што ти меси!!!!

Последно уредено:
Galijani vaka taka ama ne utna nisto so transferite. Pak pcujte go vie. Trebase Martinez da vi dojde mesto Baka pa da ima logika zasto go plukate.

Во овој трансфер период Милан има шанса само да потпише некој нов Закардо т,е некој што после нема да може да се избрка со години и ништо друго. Се што е во оптек моментално е без везе да се купува и нема потреба.
На Милан им требаат фудбалери за комплетирање на костур на екипа не за крпење позиции, а таквите се на пазар летно време пошто не се фудбалери без минутажа или на залез на кариера и слично. Им треба добар партнер за Ромањоли за во иднина, за трајно, а за до крај на сезонава и Алекс и Мекцес се доволни ако се ротираат убаво. Гледам некои анонимуси од Малага на 33 години спомињаат, таков ли сакате да донесат.
Сега треба само да се продава, Черчи е решен, да се решат Ел Шарави, Ноечрино, Поли и Запата по можност и доста е. Во овој момент се што би се купило би било како Закардо а во никој случај како Ван Бомел.

пс, за мене најголем успех е што не се потпиша Ранонија на пример, тоа ќе беше мрачното сценарио :icon_lol:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom