Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Незнам за вас али мене многу ми се свиѓа и јапанацот како игра задњиве 2 утакмице, да не го урочим, али стварно беше добар посебно вчера.
Не изгуби дуел, 2-3 одлични паса неколку добри пробивања, трчаше напред назад цело време, вчера после Бака и Неста најдобар беше !!

Многу работи ми се свиѓаа од утакмицава ама највеќе ќеф ми правеше бркањето и пресингот на нивна половина, ме потсети на едни убави времиња кога барса ја спичкавме со таа фора, кога не знаеја кај тераат и не можеа да ја изнесат од половина по две минути.
Добра победа, добро ќе биде да се задржи пристапов колку е можно повеќе, многу ми се свиѓаше залагањето на сите, а поготово на срединава што изгледа дека конечно добива добра форма.

исто е ко медиа линк да ставаш. Ко пишуваш мислење тука во опцииве горе, 7мата од наназад. Копираш адреса на твитот кликаш тука на иконата, пастираш и тоа е таа филозофија.
ваљда погодив :D

добро е, фала :D

Пишам пак во темата после 2-3 години ама морам да го искажам гневот. Милан и шампион да стане, никогаш нема да бидам за идиотот на клупата на Милан. Избркаа 2 легенди на клубот за да го донесат ѓубрето српско од Интер. Срамота!!!

Milan have submitted their first offer for El Ghazi: €6-7m+bonuses [Mediaset].

Milan have already agreed personal terms with El Ghazi on the basis of a 4-year contract worth €2m+bonuses/year [Mediaset].

Costacurta: "Milan have done very well recently, but we still cannot be sure if this was the turning point."

Costacurta: "I don't see Milan in the top 3. Not as good as Napoli, Juventus and Roma, also Inter are superior to them."

Costacurta: "The real objective for Milan is the 4th-5th place,but above all we must go forward with the project that was set long time ago"

Costacurta: "This year's signings were very good. With two more big signings next year you can aim for silverware.

Costacurta: "Alex and Romagnoli? The most reliable defensive duo at Milan. Even though they still can improve."

Costacurta: "Romagnoli has the qualities to become the best central defender in Italy and Europe."

Осим овој Гази, слабо некако трансфер периодов. Искрено се надевав дека некој централен ќе земат ако нишо друго.

Малку ми е нелогичен трансферот на овој Ел Гази и мислам дека пак неплански се избрзува со трансферите.На Нет читам дека Ел Гази е класично десно крило и тоа е во ред ако се продолжи со 4-4-2,но како што изјави Михајлович идејата му е да се вратат на 4-3-1-2 кога ке се врати Менез.И тогаш каде и дали воопшто би играл Гази и ке испадне дека за џабе е земен.Покритична е позицијата СМ,бидејки Монто игра топло-ладно и мислам дека веке е издишан,и добро би ни дошол стабилен креативец.

Осим овој Гази, слабо некако трансфер периодов. Искрено се надевав дека некој централен ќе земат ако нишо друго.
Дај боже и него да не го договорат!

BREAKING: Luiz Adriano to Jiangsu Suning is OFF. The player returns to Milan.
Luiz Adriano has confirmed in a statement he will return to Milan on Wednesday and train with the team on Thursday.

:pos::facepalm:[DOUBLEPOST=1453245860][/DOUBLEPOST]DiMarzio confirms: the entourage of Luiz Adriano announces that this is not totally finished but that a return to Milan is more likely.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom