Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BREAKING: Luiz Adriano to Jiangsu Suning is OFF. The player returns to Milan.
Luiz Adriano has confirmed in a statement he will return to Milan on Wednesday and train with the team on Thursday.
[DOUBLEPOST=1453245860][/DOUBLEPOST]DiMarzio confirms: the entourage of Luiz Adriano announces that this is not totally finished but that a return to Milan is more likely.
Проблемот настанап помеѓу клубот и Адриано а не Милан и кинезите, шо да напраи Галијани тука?Ќе си пукам у колено жими се. Ко да се работи за клуб од наша лига, а не Милан. Ова ако не е доказ дека појма си немаат Галијани и Берлускони што праат ондак не знам.
Милан не смее да дозволи такво понашање на играчи. Срамота е чим веќе си прифатил трансфер , мислам дека и договор е потпишан тоа е тоа. Нема што да настанува проблем и да настане не смее Милан да страда ради тоа.Проблемот настанап помеѓу клубот и Адриано а не Милан и кинезите, шо да напраи Галијани тука?
Не ги правдам али тоа е тоа, и така беше too good to be true.
Со пиштол на глава да го натераат да потпише?Милан не смее да дозволи такво понашање на играчи. Срамота е чим веќе си прифатил трансфер , мислам дека и договор е потпишан тоа е тоа. Нема што да настанува проблем и да настане не смее Милан да страда ради тоа.
Со пиштол на глава да го натераат да потпише?Милан не смее да дозволи такво понашање на играчи. Срамота е чим веќе си прифатил трансфер , мислам дека и договор е потпишан тоа е тоа. Нема што да настанува проблем и да настане не смее Милан да страда ради тоа.
На документот не сакале да му ја пишат платата и така би немало никаква гаранција дека он ќе земе 8м колку што се договориле да зима и затоа се повлекол.Ја праел циганската Адриано со кинезите
Она као агенцијеве куЧа са погледом на море, планине и залазак сунца, и кој отишол Адриано тамо добил стан со поглед на зид од зградата каршија![]()