Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ова е нашето засилување, само бог знае кј ќе го пикне Михаловиќ да игра...
Сигурно ќе игра на местото од Черчи или пак Бонавентура ќе иде таму а овој место него пошто не веруем да го игра ка напаѓач пошто таму смо ептен фул :D
Уште и Балотели да се врати и комплетни смо... :D

Ова е нашето засилување, само бог знае кј ќе го пикне Михаловиќ да игра...
Сигурно ќе игра на местото од Черчи или пак Бонавентура ќе иде таму а овој место него пошто не веруем да го игра ка напаѓач пошто таму смо ептен фул :D
Уште и Балотели да се врати и комплетни смо... :D
По влегувањето на Боатенг со Рома формацијата беше 4-4-1-1 со тоа што Боатенг беше втор напаѓач епа коа би бил Менез спремен можеби тој би влегол на местото на Боатенг а Боатенг да иде кај Хонда на крило.

Опции има многу и тој дел е стварно добро покриен и според мене треба да се насочат кон средината и одбраната да се појачаат али некако слабо оди.

Голот на Kucka

tumblr_o0sq0jOSrA1r5dmlbo1_500.gif

http://forza-rossoneri.tumblr.com/post/137092718784

Lippi: "My future? After my experience in China I've said that I will never coach again, but I then realized that I'm missing the field."

Lippi: "The desire is still there and if a proposal comes from a team I like, I would be ready to return to the bench

Иако негираа од Милан а негираше и синот на Липи можно е да имало состанок вчера меѓу Липи и Берлускони.

Адриано не е повикан за утре пошо се преговара за негово заминување.
Потврдено од Милан.

Ништо чудно да добиле некоја понуда што не се одбива. Денес на пресот изјави дека во купот нападот ќе биде Нијанг-Адриано-Боатенг

Во Кина го продале за 14 милиони, мене ми се свиѓаше Адриано, нејќеа да ризикуваат со него и да му дадат шанса а мислам дека и он е од тие Бразилците што зинати по пари, без нешто посебно амбиција за успеси и слично, господ знае колаква плата ќе лапа таму. Криво ми е, баш ми праше ќеф, ама ако е обострано нека биде.

14 ...dali voopsto imat nekoj plan ovie !?? Totalno nekonsolidirani,ko prostitutki sme stanale :( Se nadevam na Witsel,koj gi ebe,imat pari sega,samo da ne gi koristat za otkup na Baloteli sto e poverojatno..Eden Jorbachian i Raiola uspeaa da go napravat Milan maalski klub

6 мил евра плата плус бонуси и 13-15 мил трансферот. Со тие пари никаков Витсел, само може да ја платат клаузулата за Сориано. :D

:cautious:

Ајдее од кј сеа Адриано да иде, нек си ебат матер!!
За шансата што ја добиваше супер се покажуеше, искрено Бака и не се двое нешто појќе од Адриано иако добиваше увек појќе шанса, освен што има појќе голови, на терен според мене Адриано појќе се залагаше.... ама тоа е, Менез Адриано Балотели Бака Нианг... се знаеше дека еден ќе мора да напушти, ама барем да почекаат до лето да му ебем главата ќељава на Галијани!

Мислам дека ова со Адриано е добар deal. За онаква цена немаше шанси некој да го купи, трансферот ќе му биде околу 15 милиони.
Ќе земал 8 милиони годишно па ела одбиј го ова :toe:

Ако ги насочиме парите на midfielder, that would be great.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom