Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не бевме лоши, но треба да сме поупорни и да имаме малку повеќе среќа за тоа 3то место, а факт е дека екипа имаме, а од првава полусезона заклучив дека само наполи ми се некако осетно појаки од нас, со другиве можеме да се надигруваме.
Forza Milan.

Не бевме лоши, но треба да сме поупорни и да имаме малку повеќе среќа за тоа 3то место, а факт е дека екипа имаме, а од првава полусезона заклучив дека само наполи ми се некако осетно појаки од нас, со другиве можеме да се надигруваме.
Forza Milan.

Дај од тоа дрогата жити се.

Вчера Боатенг за 20ина минути у кои што беше у игра пријатно ме изненади. Супер одигра, супер истрча, добри дриблинзи имаше и беше доста продорен и опасен. Лајк за дебито негово.
Во второ Рома топка не прими.
Донарума официјално, ОТКРИТИЕ НА ГОДИНАТА у светот на фудбалот, какви 2 одбрани имаше, секоја чест.
И друга работа, се виде вчера дека имаме само 2ца асални дефанзивци - Антонели и Ромањоли. Мора во тој дел да интервенираат слепциве.
И морам да истакнам дека Бака малце премногу се изнапромашува задниве текми. Јест да имаше маестрален шут од агол на шеснаесетник(пречката), ама несмее да промашува 1на1 ситуации.

Боатенг имаше неколку украдени топки, но и беше премногу себичен. Ја шутна преку гол, а десно го имаше Хонда кој имаше повеќе простор.

Дај од тоа дрогата жити се.
Абе друже кажувам мое мислење, сезонава само 1-2 утакмици не сум гледал на милан, тоа е мој став не мора да се сложуваш со мене.
Спортски поздрав

Последно уредено:
Абе друже кажувам мое мислење, сезонава само 1-2 утакмици не сум гледал на милан, тоа е мој став не мора да се сложуваш со мене.
Спортски поздрав
Да не си го гледал Вардар или некој друг тим со исти дресови? Или само со Лацио ја имаш глеано. Почитувам став, ама ако играчите што се моментално во Милан ти личат ко да имаме добра екипа, пак ќе кажам: Дај од дрогата.

Да не си го гледал Вардар или некој друг тим со исти дресови? Или само со Лацио ја имаш глеано. Почитувам став, ама ако играчите што се моментално во Милан ти личат ко да имаме добра екипа, пак ќе кажам: Дај од дрогата.
далеку сме од јаки како што ни доликува и како што сме навикнале ние повозрасните да го гледаме милан, ама од екипиве кои се пред нас на табелава не гледам пак ќе речам освен наполи некој да не доминира, сите се тапа некако, немој да ми речиш сассуоло или емполи е подобар од нас, а за рома се виде вчера.

далеку сме од јаки како што ни доликува и како што сме навикнале ние повозрасните да го гледаме милан, ама од екипиве кои се пред нас на табелава не гледам пак ќе речам освен наполи некој да не доминира, сите се тапа некако, немој да ми речиш сассуоло или емполи е подобар од нас, а за рома се виде вчера.
Брат, Болоња не тепаше пред едно коло, пред тоа со Карпи игравме нерешено, со Аталанта исто, со слабиве екипи не може да тепаме не па да се надигруваме со другиве.

Не заебавај, може и другите се очај, ама ние сме ниво подоле на очај, Сасауоло ги тепаше Интер денес (лидери на табела до денес), а Емполи се бољи од нас на табела во период кога нас ни беа најлесните утакмици во сезонава, така да ти кажи ми дали се или не се?

sakic-bmw-620x350.jpg
327.jpg

Мене ми е овој човек фаворит убедливо. Не знам зошто, ама имам впечаток дека абер нема ни што е ни кој е ни што му е функцијата ни зошто е тука ни дали сака да е тука ни каде сака да биде ни што сака да биде ни дали го занима уопште фудбал и тренерство ништо..
И ептен џиберска и фаца и став и се.

Један и једини. Ненад Сакич.

На Арена Спорт даваа вчера емисија за Ариго Саки и убедливо најдобриот тим на сите времиња со најуспешната генерација.
Јајцава ми се испотија од мака.

sakic-bmw-620x350.jpg
327.jpg

Мене ми е овој човек фаворит убедливо. Не знам зошто, ама имам впечаток дека абер нема ни што е ни кој е ни што му е функцијата ни зошто е тука ни дали сака да е тука ни каде сака да биде ни што сака да биде ни дали го занима уопште фудбал и тренерство ништо..
И ептен џиберска и фаца и став и се.

Један и једини. Ненад Сакич.

Михјлович го влече со него како асистент уште од времетп кога беше селектор на Србија.

Среда сме играле бе со Карпи во купот :вонзем:
Дома играме, може ќе победиме :icon_mrgr:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom