Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не е проблем во продолжување на договор. Проблем е во 3 годишен. Ете Де Јонг не игра. Капитенот ни игра. И гледаме каква резултати вадиме. Де Јонг скоро сигурно ќе си иде. Ама овој ќе углави ептен а премногу е неконстантен.
Поголем е проблемот на Милан од тоа што Монтоливо ќе се вртка уште 3 години у Милан а прашање е дали толку време стварно ќе остане ако нема минутажа.

Не даваме ние пари за асални везњаци па да можеме да набркаме се што не е Милан квалитет.
А стандардот ни е на најниско ниво од кога навивам за Милан, просечни играчи секое лето, било кој асален играч кога ќе го контактираме нога ни дава одма.

Поголем е проблемот на Милан од тоа што Монтоливо ќе се вртка уште 3 години у Милан а прашање е дали толку време стварно ќе остане ако нема минутажа.

Не даваме ние пари за асални везњаци па да можеме да набркаме се што не е Милан квалитет.
А стандардот ни е на најниско ниво од кога навивам за Милан, просечни играчи секое лето, било кој асален играч кога ќе го контактираме нога ни дава одма.

За 20-25, максимум 30 милиони можат да земат двајца многу талентирани младичи за кои што имаше гласни шпекулации пред некое време.. Она детено од чезена, верати што го направија, и каталди од Лацио. Ете ти две одлични инвестиции, и плус можеме да ги доведеме уште сеа (барем овој од чезена).
Ете решение што е ризично, но ако се погодат, рачунајте средниот ред ни е среден наредниве 5 години, и би имале многу млади (италијани) у тим, што е основа за враќање на Милан на старите патеки.
Ама боатенг си е боатенг, на монтоливо договор ќе му продужуеле.

Тоа детето од Чезена и слични како него кај нас ќе дремат на клупа. Еве го и Маури, Поли секогаш го игра пред него.

Значи проблемот не е до Монтоливо. :pipi:

Центаршутевите од бековите :pos:

Голманчевп да не ни е ни црви не не јадат, е толку мртов е милан

2829CC4D00000578-0-image-a-33_1430389131203.jpg

Вака топ 3 малу морген. Треба веќе некој да си земе одговорност за ова срање што се дешава.

Второ бевме подобри од Рома, ама немаа среќа или знање :-)

Sent from my LT25i using Tapatalk

Било кој тренер да дојде некои играчи што ги имаме никогаш нема да научат да играат фудбал. Запата покажа дека и најголемиот флоп може да му избега и да постигне гол, а Де Шиљо дека колку и да му оставиш простор он ќе центрира кај мајка му.

Тренерот секогаш е жртва на лошата трансфер политика на Галијани. Се гледаат последиците од лошиот крај на трансфер периодот и некупувањето на уште еден дефанзивец и креативен играч.
Во второ Рома беа мртви, еден куп грешки и штета што Кучка не успеа да постигне уште еден гол.

Мислам дека се расчисти денес прашањето за средниот ред до крај на сезонава, мене оваа тројка од денес многу ми се свиѓаше.
Боатенг убаво освежи, ама кога се распафта со тоа петите како сезоната кога си отиде ми се вратија некои непријатни флешови. Мислам дека падот на Боатенг во Милан почна со првата грда фризура што ја направи, почна фризурите и Сата и он отиде у курац

Galijani e kriviot a za toa Berluskoni so saka Broki Mihajlovic Inzagi i Sidorf da ni se treneri sto nemaat gram iskustvo toa ne e bitno. Dodeka toj kopukot ne potpise za Genova jas nema teorija da gi gledam skapanicite, makar i ne bil povikan kako deneska.

Без Монтоливо средината ни е далеку побрза а и добра страна е што веќе знаат кој дава пас а кој разбива игра(Кучка си ја знае позицијата и задачата)
Џекот е играчиште,јас не забележав да му земат топка се до 80 минута кога изгуби сила...едноставно играчиште.

Рома се изгуби на сопствениот стадион едноставно беа за греота...не фатија на еуфорија на почеток и толку им беше.
Убаво рече Курајбер,едноставно Михајлович несмее да помисли да ја смени оваа средина,си газат луѓето а најголем проблем ни се бековите што се тотално безопасни и средината колку и да им прави игра се пропаѓа во вода со центаршутот на абате или де шиљо у публика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom