Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
^ па и Абате кој требаше да биде пичку матер фудбалериште , а испадна класичен чир .
Иначе, од побитните вести ја издвојувам таа дека уапсен е магационер на Милан, во сродство со третата жена на Галијани под обвниение дека крадел дресови и тренерки од магацините на Милан.. :icon_lol:

http://www.tuttosport.com/news/calc...ziniere_lex_cognato_di_galliani/?cookieAccept

Уапсиле некојси Мустафа брат на бивша жена од Галијани кој работел 12 години у клубот, крадел спортска опрема од соблекувалните за Милан последните 6 месеци... смеење смо бе :D Го отпуштиле одма од клубот и сеа го чека судење...

Од умрени нашол да крадит бе, ќе го стигнит гревот него.

Добро, колку жени имал Галијани, десет? :D

Добро покрај Берлускони сигурно не било многу тешко и за него нешто да се најде...

Кога имаш пари сами ќе те најдат. Каква риба има, може ќерка да му биде. [emoji1]

Milan President Silvio Berlusconi reportedly admits he’s “disappointed” in the team and Coach Sinisa Mihajlovic.

A coaching team of Cristian Brocchi and Mauro Tassotti is reportedly set to replace Sinisa Mihajlovic if Milan lose to Sampdoria tomorrow.

Ако ја поминеме Сампдорија играме 1/4 финале со Карпи, па 1/2 финале со победникот од Алесандриа и Специја.

Најверојатно со Лопез ќе расчистува клубот уште во јануари.

Коа видов прееска дека се спомнува Бен Арфа солзи ми потекоа од мука.

Нека напраи апдејт овој кељавиов маме му ебам, златни играчи има низ помаливе клубови тој ако не углави со Бен Арфа мамичето ќе му го изнаебам.

Најверојатно со Лопез ќе расчистува клубот уште во јануари.

Коа видов прееска дека се спомнува Бен Арфа солзи ми потекоа од мука.

Нека напраи апдејт овој кељавиов маме му ебам, златни играчи има низ помаливе клубови тој ако не углави со Бен Арфа мамичето ќе му го изнаебам.
Бен Арфа за нашиве крила е Меси :icon_lol:

Бен Арфа за нашиве крила е Меси :icon_lol:
Брат не ме заебавај, каков Меси каков Роналдо, цела кариера е повреден и нишо нема у него.

Треба да се фокусираме на играчи ко Махрез рецимо а не да му ја оживуваме кариерата на Бен Арфа.

Кај е Гуркуф ако не? Прибери го и него.

Брат не ме заебавај, каков Меси каков Роналдо, цела кариера е повреден и нишо нема у него.

Треба да се фокусираме на играчи ко Махрез рецимо а не да му ја оживуваме кариерата на Бен Арфа.

Кај е Гуркуф ако не? Прибери го и него.
Немаше толку повреде колку што се изгуби у Англија, сеа у Франција пак си гази сезонава само прашање е кј нас како ќе игра, ка у Англија или ка у Франција :D

Инаку од купот испаднаа и Рома и Фиорентина кои се наоѓаа од нашата страна таке да сеа ни остануе да ги тепамо Сампдорија, после да ги тепамо Алесандрија/Специја и да се пласирамо у Лига Европа :D Интер, Јуве и Наполи сигурно ќе бидат горе на табела и ќе бидат више пласирани у ЛШ/ЛЕ. Епа Михајлович еве ти една добра шанса за ЛЕ!

12392048_664617493640803_8621125089197771458_n.jpg

12391939_1653857631497962_7314703102485740798_n.jpg

Од Италијаниве шо ги познавам и на мојот форум истото го велат дека од сите ривалски групи навивачите на Јуве и Милан имале големо взаемно поштовање демек и Италија кога играла заедно седеле.

Иначе Бен Арфа е доста среден спрема тоа што беше како играч.

Среќен нека ни е !!

Иначе Бен Арфа мајки ебава сезонава низ Франција, али и ја сум против овој трансфер, има проблем со глата овја

Нема шанси веста за крадењето да е точна, кој сака да земе дрес и реквизити од Милан бе :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom