Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мислам дека најпаметно е да се земе Бенатија имаше супер сезона во Баерн, ама поради некакви проблеми незнам какви поточно морал да се врати во Италија затоа и се поврзуваше со Интер, ама овие неможеле да платат многу им биле 25 милиони Баерн шо ги барал, 26 годишен класа стопер за 25 милиони на денешницава многу ретко. Се надевам ќе загризаат и ќе го донесат во Милан
Не` одбија Баерн со образложение дека не е на продажба.

И јас прочитав дека се е договорено и со Порто 35м, сега уште некој ситници во договорот со него да се средат и највероватно денес или утре ќе биде официјално.

Јас го пратам Ибра од кога пратам фудбал, од тогаш па до ден денес тој е ист, игра како да има 25 години н 34, човекот едноставно не старее бе. Со две раце нека потпишат за него.

Море дај да бидиме ко ПСЖ па да си го зејме Силва, заеби такви муабети :)

Ја искрено поише би се радувал Силва да го вратат него да ги донесат Мартинез и Ибра

Читам по нетов, агентов на Мартинез кажал на новинарите дека и Ибра ќе дошол во Милан... му се испуштило демек, несакајќи го открил следниот трансфер на Галијани.

Читам по нетов, агентов на Мартинез кажал на новинарите дека и Ибра ќе дошол во Милан... му се испуштило демек, несакајќи го открил следниот трансфер на Галијани.
Aко мислиш на ова изјава
“We hope to give the announcement tomorrow or the day after tomorrow. He’d make up a dream partnership with Zlatan."

Aко мислиш на ова изјава
“We hope to give the announcement tomorrow or the day after tomorrow. He’d make up a dream partnership with Zlatan."

Да таа... самошто многу портали ја преувеличија таа вест, и веќе го ставија ноското како нов играч на Милан

Milan are expecting to close the deal for Jackson Martinez tomorrow. [Sky]

Galliani spoke with Monaco today about Kondogbia. The deal could be closed at €30m. Galliani will talk with the player tomorrow. [Sky]

ле-ле како ме хајпнаа еј!
Not only are Milan set to announce Jackson Martinez, but also offered €30m for Monaco’s Geoffrey Kondogbia.

Него читав дека оваа година немате никакво гајле од ФИФА ама ако сте се квалификувале за ЛШ или освоеле титула поради ФФП ќе сте биле казнети за оваа година, имате такви информации или?

Not only are Milan set to announce Jackson Martinez, but also offered €30m for Monaco’s Geoffrey Kondogbia.

Него читав дека оваа година немате никакво гајле од ФИФА ама ако сте се квалификувале за ЛШ или освоеле титула поради ФФП ќе сте биле казнети за оваа година, имате такви информации или?

Сеа за сеа неам ништо начекано иако не верувам да е некоја ригорозна казна ако воопшто ја има.
Прво не се глупи и сигурно ги знаат правилата а ги знаат и сите дупки и начини да се заобиколи тоа.

Сеа за сеа неам ништо начекано иако не верувам да е некоја ригорозна казна ако воопшто ја има.
Прво не се глупи и сигурно ги знаат правилата а ги знаат и сите дупки и начини да се заобиколи тоа.
Па и да ги знат поарно сега да се налупат со звезди и до Јануари наредната година така да седат отколку да купват само по една звезда и ништо друго 5 лета со ред :)

Па и да ги знат поарно сега да се налупат со звезди и до Јануари наредната година така да седат отколку да купват само по една звезда и ништо друго 5 лета со ред :)
Летово ќе донесат најверојатно по двајца напад,средина и одбрана па после ќе градат тим околу тоа пошо така е најпаметно.

Шпекулации се знам али имаме основа да се надеваме сега бидејќи се преговара со талентирани играчи а не ко претходно.

Ибра,Мартинез и Кондогбија во ЈУНИ би биле премија. После цел јули може да се тегнат за двајца одбрана и уште еден средина.

Кога сме кај одбраната Миранда ми праи највеќе ќејф од шпекулацииве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom