Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мене не ми е многу по чејф враќањето на Ибра, јес да е ѕвер и дека он сам може да не пласира у ЛШ и све тоа... ама годинава 34 ги прае, и не вреди толку паре да се фрлаат на него! После неуспешното враќање на Шева и Кака се плашим дека и со Ибра ќе биде исто :)

Мене не ми е многу по чејф враќањето на Ибра, јес да е ѕвер и дека он сам може да не пласира у ЛШ и све тоа... ама годинава 34 ги прае, и не вреди толку паре да се фрлаат на него! После неуспешното враќање на Шева и Кака се плашим дека и со Ибра ќе биде исто :)
И јас не би сакал да се подприме само на Ибра.. Така подобро со Дестро и Пацини да останиме и тие пари од Ибра да се вложат за нешто од средина или одбрана.. Али ако го земаат Мартинез и ако толку имаат желба за Ибра па зошто да не и да не е таков каков шо го знаеме јебеш га го имаме Мартинез.

абе миланез нема шанси да биде исто враќањето на ибра со враќањето на кака и шева,.
види му само статистика на ибра од оваа сезона и види у каква само лоша форма беа кака и шева пред да се вратат у милан
на некои фудбалери времето не му поминува за 5-6 врвни сезони
ибра е роден шампион! :vozbud:[DOUBLEPOST=1434025872][/DOUBLEPOST]
И јас не би сакал да се подприме само на Ибра.. Така подобро со Дестро и Пацини да останиме и тие пари од Ибра да се вложат за нешто од средина или одбрана.. Али ако го земаат Мартинез и ако толку имаат желба за Ибра па зошто да не и да не е таков каков шо го знаеме јебеш га го имаме Мартинез.
абе може и илчо наумоски да го земеме мислам дека со вардар му истече договорот или и да се дадат некои пари малце би се дале ....
немој жити се, да правиш шампионски тим а да се потпираш на дестро и пацини како втора опција
мора двајца у напад

Кака го утепаа повредите , а шева играше неколку сезони вон форма во лига која не ну одговара пред да се врати...Додека пак ибра си е константен цело време..

и да ве предупредам да не праите состави без де јонг у прв тим а и монтоливо у прв тим јас не би го стаил

И официјално го имаме наследникот на Бонера. Најверојатно плата од околу 2.5 мил, а некои тука се бунат зошто на Ибра му нудат 6.5 мил.

Ако може да го донесат Ибра, а нејќат апла се глупи. Шукурац дека имал 34 години, игра како да има 25 години у зенит на напаѓачка кариера. Не му треба на него трчање ниту много простор. Доволно му е еден шут да реши утакмица. Играчиште у секоја смисла на зборот. Да не зборам колку голем лидер е во соблекувална и на терен, да ги рашлака малце флоповиве у екипа кога веќе никој неможе :D

Супер што ќе ги донесат двајцата, ама ако се решат од 99% од нападот, нека ги скинат сите па ако треба со младинци ќе играме. Освен Шарави, ај може и Дестро (не знам зошо осеќам добар играч ќе биде од него) сите би ги раскинал договорите. Али мене друго ме мучи, да не бидеме ко Ман. Сити или ПСЖ (на почетокот коа ги земаа арапите) само напад да зиаме, а одбрана Бонера стандарден да биде.

Супер што ќе ги донесат двајцата, ама ако се решат од 99% од нападот, нека ги скинат сите па ако треба со младинци ќе играме. Освен Шарави, ај може и Дестро (не знам зошо осеќам добар играч ќе биде од него) сите би ги раскинал договорите. Али мене друго ме мучи, да не бидеме ко Ман. Сити или ПСЖ (на почетокот коа ги земаа арапите) само напад да зиаме, а одбрана Бонера стандарден да биде.

Море дај да бидиме ко ПСЖ па да си го зејме Силва, заеби такви муабети :)

Мислам дека најпаметно е да се земе Бенатија имаше супер сезона во Баерн, ама поради некакви проблеми незнам какви поточно морал да се врати во Италија затоа и се поврзуваше со Интер, ама овие неможеле да платат многу им биле 25 милиони Баерн шо ги барал, 26 годишен класа стопер за 25 милиони на денешницава многу ретко. Се надевам ќе загризаат и ќе го донесат во Милан

Ма нека купат све и Ибра и Џексон и све што ќе им текне, и онака 3 години евро немаат потрошено па уште ќе им ги жалите парите :icon_lol:. Само нека не запоставуваат средина и одбрана, Бонера поголема минутажа од косење трева не треба да има оваа сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom