Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Летово ќе донесат најверојатно по двајца напад,средина и одбрана па после ќе градат тим околу тоа пошо така е најпаметно.

Шпекулации се знам али имаме основа да се надеваме сега бидејќи се преговара со талентирани играчи а не ко претходно.

Ибра,Мартинез и Кондогбија во ЈУНИ би биле премија. После цел јули може да се тегнат за двајца одбрана и уште еден средина.

Кога сме кај одбраната Миранда ми праи највеќе ќејф од шпекулацииве.
Настасич најдобра варијанта според мене

Супер варијанта беше и дури и малку бараа Сити за него али ете Шалке беше најбрз. Не очекувам одма да го пуштат.
Ауу заборајв дека таму замина.

Ете комшиките Ранокија ќе го продавале, ние Огбона ќе ви го дајме и таман сте :icon_lol:

Па и да ги знат поарно сега да се налупат со звезди и до Јануари наредната година така да седат отколку да купват само по една звезда и ништо друго 5 лета со ред :)
Чим сити и псж не лапаат казни ...па дури и јунајтед за трансферите нема зашто и милан...ваљда со приливов на пари се покрива се....башка и некој обрт од дресови ќе напраат во азија

Ауу заборајв дека таму замина.

Ете комшиките Ранокија ќе го продавале, ние Огбона ќе ви го дајме и таман сте :icon_lol:

Да го имавме Силва уште немаше да иам против овие двајца ништо дури и двајцата би ги купил али вака не.

Можда е смешно али ја мислам дека Ранокија би функционирал добро поред штопер од калибарот на Силва.

Чим сити и псж не лапаат казни ...па дури и јунајтед за трансферите нема зашто и милан...ваљда со приливов на пари се покрива се....башка и некој обрт од дресови ќе напраат во азија
ПСЖ го јаде не смеј да нуди големи плати сега се додека не продај некоја звезда за салам сума и со голема плата.
Јунајтед не ни можи да го јади има огромен прилив на пари ако не гира ЛШ. А сити јаде мислам првата година парична сума па после оваа година беа ограничени на помал број играчи..[DOUBLEPOST=1434060424][/DOUBLEPOST]
Да го имавме Силва уште немаше да иам против овие двајца ништо дури и двајцата би ги купил али вака не.

Можда е смешно али ја мислам дека Ранокија би функционирал добро поред штопер од калибарот на Силва.
На Ранокија му треба стабилен партнер до него за да учи пособено да се позиционира, Барзаљи е измислен :D

So Silva,so dve race bi prifatil i De Sciglio da igra pokraj nego ..

Kondogbia and his agent will soon meet with Doyen to discuss the transfer to Milan. Kondogbia is willing to join Milan.

Zlatan: "I have spoken with Galliani since I left Milan, but that does not mean anything
Zlatan: "I have no idea where the stories come from, I guess people need something to write about.
Zlatan: "I really don't think I will leave. We won everything at PSG this season.
Ibrahimovic on AC Milan rumours: "I belong to PSG. I have 1 year left on my contract. There is no truth to these stories. I'm a PSG player."

Silvio Berlusconi: "We're in the final stage of the negotiations for Jackson Martinez. He is very close to joining Milan."

5 Defenders AC Milan Should Target in the 2015 Summer Transfer Window
1.Angelo Ogbonna
2.Aymen Abdennour
3.Lorenzo Tonelli
4.Joel Veltman
5.Vlad Chiriches

Милан од секогаш имале поискусни централни бекови,и никогаш не им давале шанса на помладите одбрамбени играчи.Jherson Vergara,Bartosz Salamon,Acerbi,Sokratis воопшто не добија шанса а мислам дека нема ни Rodrigo Ely да добие.

Berlusconi: "If next season will be great for Milan? Yes, absolutely."
wfi.gif
[DOUBLEPOST=1434139428][/DOUBLEPOST]

SNq07.gif

Порано ваквите трансфери ни беа на 31 август. :icon_lol: Уште Кондогбија да го соберат пред почеток на трансфер периодот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom