Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас не би сакал да се подприме само на Ибра.. Така подобро со Дестро и Пацини да останиме и тие пари од Ибра да се вложат за нешто од средина или одбрана.. Али ако го земаат Мартинез и ако толку имаат желба за Ибра па зошто да не и да не е таков каков шо го знаеме јебеш га го имаме Мартинез.Мене не ми е многу по чејф враќањето на Ибра, јес да е ѕвер и дека он сам може да не пласира у ЛШ и све тоа... ама годинава 34 ги прае, и не вреди толку паре да се фрлаат на него! После неуспешното враќање на Шева и Кака се плашим дека и со Ибра ќе биде исто![]()
абе може и илчо наумоски да го земеме мислам дека со вардар му истече договорот или и да се дадат некои пари малце би се дале ....И јас не би сакал да се подприме само на Ибра.. Така подобро со Дестро и Пацини да останиме и тие пари од Ибра да се вложат за нешто од средина или одбрана.. Али ако го земаат Мартинез и ако толку имаат желба за Ибра па зошто да не и да не е таков каков шо го знаеме јебеш га го имаме Мартинез.
Кака го утепаа повредите , а шева играше неколку сезони вон форма во лига која не ну одговара пред да се врати...Додека пак ибра си е константен цело време..Мене не ми е многу по чејф враќањето на Ибра, јес да е ѕвер и дека он сам може да не пласира у ЛШ и све тоа... ама годинава 34 ги прае, и не вреди толку паре да се фрлаат на него! После неуспешното враќање на Шева и Кака се плашим дека и со Ибра ќе биде исто![]()
Јас пак мислам додека не освои ЛШ со некоја екипа.Ибра ќе игра до 40 години.
Супер што ќе ги донесат двајцата, ама ако се решат од 99% од нападот, нека ги скинат сите па ако треба со младинци ќе играме. Освен Шарави, ај може и Дестро (не знам зошо осеќам добар играч ќе биде од него) сите би ги раскинал договорите. Али мене друго ме мучи, да не бидеме ко Ман. Сити или ПСЖ (на почетокот коа ги земаа арапите) само напад да зиаме, а одбрана Бонера стандарден да биде.