Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Milan have an agreement with Jackson Martinez on a 4 year contract worth €3.5M a year. Galliani will continue to discuss the payment of Jackson Martinez's clause. He's determined to close the deal.

Мило ми е што уште со некој ја делам паранојата околу луѓево. Ова ти е класика Два Ескобари приказна. Картели влегоа во Милан, ама па и не е дека до сеа не беа :icon_lol:

Прво, мислам дека се шуњаа по Севиља, Мадрид (Атлетико), Порто за тренери да разговараат ( Симеоне, Емери и Лопетегуи.
Второ, Мартинез е со репрезентација во моментов мислам. Нели играат Копа Америка.
Трето, несакав до сега да пишувам за финансиски малверзации ама само на тоа и мислам во моментов. Ситуацијава е доаѓа инвеститор вие истите те се исто функционира. Ова може да функционира само во паралелен универзум и е единствена инвестиција од овој тип во фубдалот барем јас колку што пратам. Ама се надевам дека ќе ги фатат и ќе скапат по затвори. Си играат со реномето на клуб како Милан

Дим4е, батали тој филм каде си борец за ’светски правдини’. Мене ми е страв само да не настрада клубот, а немам некој проблем ако перат пари преку Милан. Не ги земаат од мене, па сега најголема желба да ми е да завршат во затвор.

Ако може да се троши ич не ми е гајле што тука можеби не е се најчисто. Нека не ги фаќаат... :)

Брахими е класична десетка полушпиц, какво црно крило !!
Еве читам нешто шпекулации и за Миранда, Савиќ и Хумелс има значи им текнува дека и одбрана ни треба !!
Ако пазарат од Германија ја појќе Суботиќ би го сакал, или евентуално да пипнат у Бајерн да видат со Бенатиа каква е работава :) Или на крај да не изненадат со Силва :drk:

Иначе не си прајте бајрам со паметот за тренер, кој више јасно е дека Михајловиќ ќе дојде и сигурно се консултираат со него

Кој смо кај праење бајрам со паметот

Диего Лопез/Агаци

Абате/Ели - Хумелс/Рами - Мексес/Палета - Антонели/Шиљо

Џек /Поли - Кондогбиа/Де Јонг Монтоливо/Черчи

Брахими/Хонда

Ибра / Ел Шарави Џексон/ Менез

Еве читам нешто шпекулации и за Миранда, Савиќ и Хумелс има значи им текнува дека и одбрана ни треба !!
Ако пазарат од Германија ја појќе Суботиќ би го сакал, или евентуално да пипнат у Бајерн да видат со Бенатиа каква е работава :) Или на крај да не изненадат со Силва :drk:

Иначе не си прајте бајрам со паметот за тренер, кој више јасно е дека Михајловиќ ќе дојде и сигурно се консултираат со него

Диего Лопез/Агаци

Брахими/Хонда

Mislam deka samo eden od Ibra/Martinez bi bile dovolno .
Kupi si dva CB,eden taka iskusen i dokazan,vtoriot kvaliteten i nadezen,asalen lev bek,nalik Coentrao,daj mu sansa na De Sciglio desen bek,golman osigurani sme za uste najmalku dve godini .
Kupi si go Kondogbia i po moznost Dembele ili Gustavo,i najvaznoto,lupni im tamu 20mil € za Kovacic .malku im bile 18,pa taman ke im bidat,i plus nemame troskovi za pregovori i slicni sranja,pretstavuvanjeto ke bide zaednicko,so fanovi na Inter na tribinite,win-win situacia [emoji14] .
Da se vrati Sapponara,El Sharawy da proraboti malku na samodoverba i da vleze u forma,sansa na Suso i Mastour,+ po moznost Anderson .
Napad Niang,Pato i Ibra/Martinez ..i maksimum 24/25 igraci u roster,ne ko do ova godina,35 ..ni po fudbalskite kampovi nemase po tolku u pm .
[emoji14] [emoji14]
Ps .pusta nadez,malce spekulacii,300 igraci i mozni kombinacii .
Lopez
De Sciglio Hummels Silva Coentrao
Kondogbia Kovacic Gustavo
Anderson El Sharawy
Martinez

Klupa:
Pato
Niang
Mastour
Agazzi
Montolivo
Poli
Sapponara
Paleta
Antoneli
Bonera(mora ovoj)
Abate
Honda
De Jong
Vaka odprilika ..+/- nekoj .

Ајде и официјално Ибра и Џексон. Со Галијани се на пат кон Милано.
dbfe6c3173e4c91aff8a51ebfa78d4f3.jpg

Диего Лопез/Агаци

Брахими/Хонда

Го продолжи договорото Суботиќ така да ништо..да загризаат за Силва он сигурно ќе прифати помала плата само дали ПСЖ ќе сака да го пушти..

Miranda ако го земат огромна работа ќе завршат...и уште хумелс ако успеат...али веќе коа фантизараме ова е тимот..

Лопез
Де Шиљо-Миранда----хумелс-Антолени/коентрао

Сориано---------Дејонг-----Кондогбиа

Менез/Шарави

Ибра------------------Мартинез

И тоа е тоа :D таман негде до кај 120-30 милиони фаќа... :D

Едноставно Де Јонг не може да ти е у дрим тимот!

EДноставно може...кога може еден просек како Монтоливо да се става зашто не и Де Јонг...

Последно уредено од модератор:
Ночерино, Бирса и слични ко нив колку што знам беа на позајмици шо бидна ги одкупија или ќе се враќет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom