Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе ајде оправете се, да можеме да ве плескаме во ЛШ :sekcza:

Овие сезони кога станавме многу јаки, како намерно да не сакате да играте ЛШ поради нас :icon_lol:

Мене не ми се јасно нешто. Трансфери без тренер?

Баерн на милан у текот на историјата е бил отскочна даска за освајање на ЛШ :D

Не е малку стар Џексон за 35М? Ако имате толку кеш подобро за Кондогбија да го потрошите или еве Андерсон.
28 има и 3 сезни по ред дава 30+ гола. таман си се парите....Кондогбија е посебно и нема врска со џексон...и он ќе си дојде..[DOUBLEPOST=1433948261][/DOUBLEPOST]#‎SportItalia‬'s Pedulla reports that Everton striker Romelu Lukaku has been proposed to Milan.

OOO каква ѕвероња...е овој да дојде ќе биде..:drk::drk:

Лани ова време исто за Итурбе даваа 35 милиони... Додека не видиме дрес и потпис мислам дека најпаметно ќе ни биде да си ќутиме како не би болел Лоди во август. :icon_lol:

Мене не ми се јасно нешто. Трансфери без тренер?

Мене ништо не ми е јасно. :) И да ги купат уште повеќе нема да ми биде јасно. Само се надевам дека ова нема да ни се удри од глава. Мислам на соработката со Doyen. И не мислам само на тоа да служиме како попатна станица, ајде така и Милан ќе има некоја корист, овие фудбалери сигурно нема да ги донесат сами. Страв ми е нешто ептен финансиски да не се мати, па да го пратат Милан во селска лига, па никогаш да не се оправат веќе. Но, па и сите матат во фудбалот, така да... :)

Мартинез сасвим доволно во напат, не дека не сакам Ибра да е тука, али преку леб погача дан испаднит работава па ни едниот ни другиот..
Ако стварно планираат да направат тим нека го земат ете Мартинез и нека се сконцентрираат на средината и одбраната.

Ако ништо друго ми се врати желбата за фудбал менаџер со Милан да играм и да купвам звучни имина.

Многу ќе ни дојдат и Ибра и Мартинез, двајцата ќе имаат високи плати а и трансфериве поготово за Мартинез сигурно нема да биде под 30м. Ако дојде еден е доволно поарно тие пари да ги насочат за еден дефанзивец, додека во напад има опции тука е и Менез може да менува или позади да игра, сега и Шарави е фит.

Многу ќе ни дојдат и Ибра и Мартинез, двајцата ќе имаат високи плати а и трансфериве поготово за Мартинез сигурно нема да биде под 30м. Ако дојде еден е доволно поарно тие пари да ги насочат за еден дефанзивец, додека во напад има опции тука е и Менез може да менува или позади да игра, сега и Шарави е фит.

Ко божем ти ги даваш парите, ако ги земат двајцата значи имаат пари за да дадат

Уште немаме официјално тренер,кој ке бара играчи по негов терк,еден куп шпекулации за трансфери на Милан периодов.
Требаше најпрво одма да назначат тренер и да се исчистат играчите што не му се потребни.
Да се се види која тактика ке ја форсира.

Sky reports that Milan could sign Ibrahimovic AND Jackson Martinez as they would fit perfectly in Mihajlovic's 4-3-1-2.

Не само Ел Ша и Менез ако Михајлович ке форсира 4-3-1-2 и ако навистина дојдат Ибра и Џексон,што е со Хонда,Черчи,Сусо,Џек,Дестро(се збореше за откуп)па и се шпекулира и за Brahimi кој е класично крило.

Турли тава е работава.

Уште немаме официјално тренер,кој ке бара играчи по негов терк,еден куп шпекулации за трансфери на Милан периодов.
Требаше најпрво одма да назначат тренер и да се исчистат играчите што не му се потребни.
Да се се види која тактика ке ја форсира.

Sky reports that Milan could sign Ibrahimovic AND Jackson Martinez as they would fit perfectly in Mihajlovic's 4-3-1-2.

Не само Ел Ша и Менез ако Михајлович ке форсира 4-3-1-2 и ако навистина дојдат Ибра и Џексон,што е со Хонда,Черчи,Сусо,Џек,Дестро(се збореше за откуп)па и се шпекулира и за Brahimi кој е класично крило.

Турли тава е работава.
Џек и Хонда па и Сусо можат позади шпицовите да играа...За Черчи и дестро искрено ме заболе слободно можат да си одат во торино или кај сакаат...Плус џек може и средина да игра..

Лани ова време исто за Итурбе даваа 35 милиони... Додека не видиме дрес и потпис мислам дека најпаметно ќе ни биде да си ќутиме како не би болел Лоди во август. :icon_lol:
Добар аватар имаш! :backa:

Мене ништо не ми е јасно. :) И да ги купат уште повеќе нема да ми биде јасно. Само се надевам дека ова нема да ни се удри од глава. Мислам на соработката со Doyen. И не мислам само на тоа да служиме како попатна станица, ајде така и Милан ќе има некоја корист, овие фудбалери сигурно нема да ги донесат сами. Страв ми е нешто ептен финансиски да не се мати, па да го пратат Милан во селска лига, па никогаш да не се оправат веќе. Но, па и сите матат во фудбалот, така да... :)
Прво, мислам дека се шуњаа по Севиља, Мадрид (Атлетико), Порто за тренери да разговараат ( Симеоне, Емери и Лопетегуи.
Второ, Мартинез е со репрезентација во моментов мислам. Нели играат Копа Америка.
Трето, несакав до сега да пишувам за финансиски малверзации ама само на тоа и мислам во моментов. Ситуацијава е доаѓа инвеститор вие истите те се исто функционира. Ова може да функционира само во паралелен универзум и е единствена инвестиција од овој тип во фубдалот барем јас колку што пратам. Ама се надевам дека ќе ги фатат и ќе скапат по затвори. Си играат со реномето на клуб како Милан[DOUBLEPOST=1433959643][/DOUBLEPOST]
Добар аватар имаш! :backa:
Хаха го провали. Сигурно и бил на концерт во Чао :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom