Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
1464646_848887431861629_3971411349782293079_n.jpg

еден помалце :ojeaa:

Thiago Silva: Ancelotti likely to return to Milan

"I believe that with the two people behind this club, Galliani and Berlusconi, there is a good chance that Ancelotti will return to AC Milan," the ex-Rossoneri centre-half told Sky Sport Italia.

"A great club deserves a great coach and Ancelotti is a great coach. I am confident that a solution can be found."-Thiago Silva

Нека го земат Конте ако веќе планираат нешто, и онака поќе ќејф ми беше Конте него ли Анчелото, некако јанза ме јадеше после толку лоши зборови кажани за него пред да си ојт од Милан.

http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/79825

И официалн Анчелоти ја одбил понудата :(:(:(
Уште поарно знам дека го сакате Анџелоти и дека е легенда и се остало истото и ние го сакавме Липи, ама дупло подобро. Ви треба нов почеток не навраќање на старо, нови идеи, свеж воздух во клубот. Карло играше модерен фудбал ама е тврдоглав ви треба некој кој ќе изгради тим.

Збораме секако под услов да се донеси квалитетен тренер.

Уште поарно знам дека го сакате Анџелоти и дека е легенда и се остало истото и ние го сакавме Липи, ама дупло подобро. Ви треба нов почеток не навраќање на старо, нови идеи, свеж воздух во клубот. Карло играше модерен фудбал ама е тврдоглав ви треба некој кој ќе изгради тим.

Збораме секако под услов да се донеси квалитетен тренер.
Не него работата е што Анчелоти во ова време нема да прифати тим со позајмици и играчи за без пари...Ќе беше добар знач ако прифатеше ќе значеше дека стварно ќе почнеа да купуваат играчи кои се квалитетни и кои ќе бидат компетитивни... Сега не знаеме на што сме...ни со продажба ни со тренер...дали ќе има конечно чистка во тимот од кој ќе си отидат 10тина играчи што се ѓубре ( еве есиен веќе си отишол) или па ќе се продужи по старо..ама не ми мириса на добро..

Добро, полека се враќаме во реалноста.

Нека донесат кого сакаат, само Михајловиќ и Мацари никако...

Колку само беше ова очекувано :D. Знаат да испланираат добра заплетка околу која ќе ја вртат после приказната за „оправданиот“ неуспех.

Според мене најдобро решение за тренер моментлано е Прандели.

Конте уште подобро решение...Меѓу него Емери и парандели треба да се бара тренер...се друго ќе биде катастрофа...

Донадони со две раце. Eм миланез, eм домаќин, научен да работи со мали пари какви што ќе имаме догодина.

Уште пред месец дена на еден другар му реков дека све ова со Анчелоти и 150 милиона евра за засилувања е мачкање очи, и дека на крај че го земат тој од Емполи, и ќе му ги донесат Валдифиори, Мисироли и ако имаме среќа Лоди :icon_lol:

На крај изгледа Барбика Михајловиќ ќе си го земете.
Го исфорсираа како божем кујзне кое тренериште е, цел свет го бара а освен првите 5-6 кола кога немаше пораз другото беше тиња и на крај успеа да заврши со бод пред Интер и 4 пред Милан.
Сезона пичку матер.

Берлускони треба да е глуп да не го земе Донадони, човекот секоја сезона чека да го викнат да биде тренер на Милан, моли као кученце што се вика и на крај Инзаги и Сидорф му ги ставаат пред него.
Ете му тренер што ќе игра 4-3-3, доста напредна последниве 2-3 сезони у Парма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom