Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
ми се кажува нешто многу сељачко ама ај![]()
Ова као за мене? Кажи si slobodno.
А ти бараш дружба додека он е во Италија?![]()
Хахахах не, фала на понуда

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ми се кажува нешто многу сељачко ама ај![]()
А ти бараш дружба додека он е во Италија?![]()
Сопругов сака да иде на Милан-Јувентус. Има ли некој организиран превоз сосе карти? Од Хрватска знам дека има, ама сам не му се иде, дан има некој желба да го дружи?![]()
Монако испратиле понуда за Рами, уште ова фали ако го продадат педофилов одма нека го продае клубот незнам зошто не го направи ова уште порано.
Гинкел одбил, нема намера да дојде.
Ајде сега Блеримче златен, дојди си ти, не одбивај те молам, печен си за кај нас. Ај жити се, пакувај се и право во Милано, освен ако не чекаш скриен во некој хотел више, затоа што после одбивањето на Гинкел се е јасно.
Блерим Џемаили е ново засилување на Милан.
Ај барем нема да бидеме фидер клуб, ќе си го имаме Блерим барем знаеш дека е твој играч и не можат да ти го земат. Ама буквално нема да можат да го земат, затоа што, поучен од минатите слични трансфери како Констант и Закардо, 100% сум сигурен дека ќе се окозиме додека го натераме да прифати трансфер некаде, а тоа ќе дојде за година-две најмногу. Дотогаш ќе ротираат со Мунтари во новиот и подмладен, италијански Милан.