Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сопругов сака да иде на Милан-Јувентус. Има ли некој организиран превоз сосе карти? Од Хрватска знам дека има, ама сам не му се иде, дан има некој желба да го дружи? :)

Ако плаќа он трошоци ја ќе го дружам, али чисто пријателски не сум спонзоруша :)
Шала на страна ја планирав да идам, али скапичко малце, треба 4 дена да се седи ( да се чека повратен авион или автобус) таму скапи се многу хотелите, ако маж ти иде со кола тогаш може некако да се договориме мие од Тетово сме, 3-ца сме али никој од нас нема зелен картон, и не можеме со кола...

Ако маж ти планира со кола пиши ми приватна порака, па да си направиме пресметки и муабет посериозно..

И не им замарај на овие напалениве, немаме многу девојки у фан клубов :icon_lol:

Последно уредено:
Види Марли што прави по улиците во Тетово, размисли дали ќе го пуштиш со него да оди. :P

Денес му е роденден на идниот предводник на тимот :love:

tumblr_m3eyxpmtfb1qb02fuo1_500.jpg[DOUBLEPOST=1409135367][/DOUBLEPOST]На која дрога се овие 12 мил го проценија Де Шиљо :ROFLMAO:

http://www.milannews.it/calciomerca...2-milioni-o-uno-scambio-con-de-sciglio-153553

Последно уредено:
Дури и малите тимови кога носат млади играчи на позајмица вметнуваат клаузула за откуп во договорот. Латина ја има за Петања, Лидс за Бенедичич, незнам, Ланчано за Пинато.
Млади таленти на обична позајмица земаат само фидер клубови више.
Не ми е јасно зошто Милан се става во таква позиција и го ноди Ван Гинкел на обична позајмица. Не е заради Гинкел, кој и да е, односот и поставеноста се во прашање. Ова со трансфериве и Милан више мачно ми е.

AC Milan & Chelsea have found an agreement for the loan [with no option to buy] of Van Ginkel, now awaiting player decision.

Работат без компас :ROFLMAO:
Рома истиот ден најде замена за Бенатија, а ние за донесеме тројца играчи од кои еден е позајмица треба да продадеме пет со поголеми плати.
http://www.milannews.it/calciomerca...-rossoneri-potrebbero-sacrificare-rami-153572

http://www.milannews.it/calciomerca...ma-il-milan-ha-proposto-rami-al-monaco-153576

И ова чудо ако го направат :cenzura:

АКО ГО ПРОДАДАТ ADIL RAMI НЕ СЕ НОРМАЛНИ.:tapp:
ЗАТОА ОНИ НЕ ГО ДАВААТ ZACCARDO :tapp:

Монако испратиле понуда за Рами, уште ова фали ако го продадат педофилов одма нека го продае клубот незнам зошто не го направи ова уште порано.

Монако испратиле понуда за Рами, уште ова фали ако го продадат педофилов одма нека го продае клубот незнам зошто не го направи ова уште порано.

Ова можеби е и припрема за такво нешто. На прв поглед изгледа нелогично, затоа што клубот постигнува помали успеси, а некој во тоа може да види причина Берлускони да заработи помалку пари во некоја продажба во иднина.

Но, тоа нема да игра преголема улога. Главна улога ќе игра финасиската состојба на клубот, плус стадион. Изминатава година се повеќе се зборува за стадион во сопственост на Милан. Или ќе го изградат со пари на Берлускони или со пари од клубот. Нешто не верувам дека парите ќе ги даде Берлускони, па останува тоа да се среди со парите што ќе ги заработи клубот, а Милан најмногу може да заработи преку продажба (а, и тука не стојат многу добро, но пак може нешто да се направи).

Клуб со средени финасии и стадион, со се друго што значи Милан, ќе биде добар производ за продажба.

Башка, за тоа време што најверојатно ќе продлжат финасиските малверзации, кои најверојатно ги прават во клубот.

Дали ова значи дека Милан ќе има свој стадион во иднина или дека Берлу ќе го продаде клубот само кога ќе има стадион во своја сопственост? Одговорот е: НЕ!

Постојано лутаат и не се сигурни што сакаат да направат, па не може да се даде никаква прогноза...

Последно уредено:
Позајмица без можност за откуп ахахаахха :pos:. Замена за Балотерли е Торес :tapp:. Па Џенова не праат такви трансфери. Па и Рами ќе го продавале. Доста е дај да си бирам клуб од Енглекса за bandwagoning више неможам да ги пратам мизерииве . Да си ги изберам Јунајтед пошо и они се ко нас смотани незнаат на каде тераат али бар трошат пари имаат желба за напредок :icon_lol: . Док не го продае клубот педофилон више не ги пратам. Не дека ќе смени нешто тоа али бар нема да се нервирам :icon_lol:

Гинкел одбил, нема намера да дојде. :pos:

Ајде сега Блеримче златен, дојди си ти, не одбивај те молам, печен си за кај нас. Ај жити се, пакувај се и право во Милано, освен ако не чекаш скриен во некој хотел више, затоа што после одбивањето на Гинкел се е јасно.
Блерим Џемаили е ново засилување на Милан. :pos:

Ај барем нема да бидеме фидер клуб, ќе си го имаме Блерим барем знаеш дека е твој играч и не можат да ти го земат. Ама буквално нема да можат да го земат, затоа што, поучен од минатите слични трансфери како Констант и Закардо, 100% сум сигурен дека ќе се окозиме додека го натераме да прифати трансфер некаде, а тоа ќе дојде за година-две најмногу. Дотогаш ќе ротираат со Мунтари во новиот и подмладен, италијански Милан.

Гинкел одбил, нема намера да дојде. :pos:

Ајде сега Блеримче златен, дојди си ти, не одбивај те молам, печен си за кај нас. Ај жити се, пакувај се и право во Милано, освен ако не чекаш скриен во некој хотел више, затоа што после одбивањето на Гинкел се е јасно.
Блерим Џемаили е ново засилување на Милан. :pos:

Ај барем нема да бидеме фидер клуб, ќе си го имаме Блерим барем знаеш дека е твој играч и не можат да ти го земат. Ама буквално нема да можат да го земат, затоа што, поучен од минатите слични трансфери како Констант и Закардо, 100% сум сигурен дека ќе се окозиме додека го натераме да прифати трансфер некаде, а тоа ќе дојде за година-две најмногу. Дотогаш ќе ротираат со Мунтари во новиот и подмладен, италијански Милан.

Па незнам зошто и го бараа овој Гинкел и така имаме таму еден куп играчи, веќе ако зимаат треба еден шпиц добар ако мислат на Торес поарно Пацо само да го имаме и да биде само он шпиц. Бенфица повторно заинтересирани за Кристанте.

Работава е “ и курве нас не воле “. Ова е срамота, кога ќе види човек кој се ги одби. Какви стадиони какви пичке матерне, и да реши стадион да гради материјалот на лер ќе го земе и ќе го изнајмува за свадби и веселби кога ќе биде готов.

Да тепаа некоја од утакмицине во Америка и Де Шиљо и Ел Шарави ќе ги продадеа.
Мене Рами не ми е при срце и би го жртвувал само за да ескалира бесот сезонава.

ниш од ван хинкел.. сега уште ако не дојде торес не се секирајте.. тука е жигиќ :pos::pos:
арсенал го сака ама нема да го земе и ете го милан тука :pos:
† † †

Големо чудо ако не сака да дојде, поважно е Де Јонг и Кристанте да останат. Тука се шефот :icon_lol: Есиен и Поли, а Монтоливо се враќа во декември.
Торес им е планиран за маркетинг, да мислат поинаку нема Балотели да го заменат со 30 годишен играч и плата од 7 мил.

Во вториот дел од сезоната кога почнаа да го напаѓаат Балотели пишав тука дека ако се продаде нема да дојде подобар, а ни пола од парите нема да се инвестираат. :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom