Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
So parite od prodazbata na balotelli znaete li kolku bunga bunga zabavi ke napravi berluskoni?:)))

OFFICIAL: Didac Vilà joins Eibar on loan for the 2014-2015 season. He completed the medicals yesterday. Presentation tomorrow.

Didac Vilà's contract with Milan expires next year, and it won't be renewed, so Eibar can sign him on a free transfer next summer.[DOUBLEPOST=1409054235][/DOUBLEPOST]GdS also reports that Milan will turn their attention to Biabiany if they fail to sign their any of their main targets. :tapp:
GdS: If Milan sign Biabiany then Menez will be used as a false nine (as Milan Channel also mentioned).

Бамбини не е левак, ако веќе им е сеедно со која нога шутира ете им го Таарабт. :D

барабарани бе.. борини.. :facepalm:
лестиен за бљабљани е роналдо.. ако го земеме овој од парма таман ќе може слободно да се префрлиме во пмфл и таму да играме :D

Sky reports that Milan could close the loan deal involving Lestienne tomorrow. Lestienne will most likely earn around €1m + bonuses if Milan manage to sign him (on loan) from the Qatar fund.

Chelsea seem open to loaning Van Ginkel to Milan, according to Sky. The midfielder will meet with Mourinho to discuss his future. Galliani has already spoken with Van Ginkel's agent (also today) about a possible transfer.

Кој е пак овај Ластиен ?
Бетер од Пелистер се напрај Милан....
јутуб ко јутуб.. најдоброто од секој нормално али колку и да сака некој да се вади на јутуб факт е дека дечкото го бива.. е сега кога више не може да земеме ѕвезди така ќе е :)

Ко да не го знаете Галијани какви муабети пушта за на крај да испадне некој сосема трет

Milannews.it
пред 4 минути ·
***Van Ginkel molto vicino ai rossoneri***[DOUBLEPOST=1409072309][/DOUBLEPOST]
Кој е пак овај Ластиен ?
Бетер од Пелистер се напрај Милан....

добар играч и не така скапа опција според мене сосмеа ок играч и подобро повеќе пари да дадат за шпиц ако веќе даваат, а не не поврзуваат со Торес и Борини :facepalm:

Сопругов сака да иде на Милан-Јувентус. Има ли некој организиран превоз сосе карти? Од Хрватска знам дека има, ама сам не му се иде, дан има некој желба да го дружи? :)

Сопругов сака да иде на Милан-Јувентус. Има ли некој организиран превоз сосе карти? Од Хрватска знам дека има, ама сам не му се иде, дан има некој желба да го дружи? :)
А ти бараш дружба додека он е во Италија? :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom