Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
златен кака си го имавме ние за итурбе ќе даваме 30 милиони. па веќе скршен денар немам у џеб!
абе господине берлускони... кога ќе ви дојде паметот??златен кака си го имавме ние за итурбе ќе даваме 30 милиони. па веќе скршен денар немам у џеб!
галијани си ги барам назад парите!!!!![]()
ааа мартина ти си жал ми е за последниот пат ако те разочарав али наредниот пат ќе биде како претходните.абе господине берлускони... кога ќе ви дојде паметот??![]()
хахах мора да ти кажам дека те преболев, ама сепак мора да кажам и дека ми се свиѓа переспективатаааа мартина ти си жал ми е за последниот пат ако те разочарав али наредниот пат ќе биде како претходните.сепак сите сме од "месо" и луѓе сме покрај се, се надевам ќе се видиме да продолжиме со отварањето очи, проширувањето на хоризонтите и другите работи што вие девојките ги имате а јас ги сакам
![]()
нема врска.. i'm over itМартина уште не се помири со заминувањето на миленикот.![]()
Јас мислам дека не е до толку скап колу што уценува и Верона. Кога на еден тим очајно му треба играч за на таја позиција а тој тим неигра ЛШ и исто така има друг заинтересиран тим овие ќе си ја билдат цената ко будали на играчот. Добар чекор е барем што до негде почнавте да го чистите ѓубрето, нешто за кое на Јуве му требаа 3 години од не способни луѓе ...Мартина уште не се помири со заминувањето на миленикот.
Состојбата од минатата сезона никако да ги натера да фрлат пари и навреме да го средат тимот.
Ако кога веќе се решени да не купуваат барем да се исчистат од ѓубрето. Добро е што неколку непотребни играчи веќе си заминаа.
Мислев дека се опаметија и на Инзаги ќе му ги донесат играчите што ги бара, а не на нив како што им одговора.
Неиграњето во ЛШ не е важно и Рома завршија 7 па следната сезона ги продадоа најдобрите и земаа нови играчи за кои имаше интерес и од поголеми екипи.
И Манчестер не игра ЛШ па купија играчи.
Каква е таа криза секоја сезона заштедуваат од плати, а немаат за еден глуп трансфер да го платат во кеш.Од сите екипи само ние поминуваме со 0 евра, иста трансфер политика како на Киево и Џенова. Даваме најголеми плати во сериа а и имаме највеќе играчи во тимот.
Но ако се гледа реално Итурбе не вреди толку. Затоа и Рома не се вмеша во трансферот. Верона го купи пред еден месец, а сакаат да земат плус 10 милиони. .I.
Сега следува приказната за Лавеци и нормално 15 мил на 123456 рати. И на крај ќе кажат дека не доаѓа затоа што зема голема плата. Нека не се мачат # и Рами нека ги откупат.
Не е некој сериозен проблем што нема да го дојде Итурбе, но проблем е што уште им е истата трансфер политика.
Не е толку скап?Јас мислам дека не е до толку скап колу што уценува и Верона. Кога на еден тим очајно му треба играч за на таја позиција а тој тим неигра ЛШ и исто така има друг заинтересиран тим овие ќе си ја билдат цената ко будали на играчот. Добар чекор е барем што до негде почнавте да го чистите ѓубрето, нешто за кое на Јуве му требаа 3 години од не способни луѓе ...