Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ни ја одбиле оваа понуда 10 + 15 на неколку рати сакале 15 одма. Улави се. Овие 30 милки шо сакаат да ги дадат за Итурбе јас би одел на Ламела или Иско.

златен кака си го имавме ние за итурбе ќе даваме 30 милиони. па веќе скршен денар немам у џеб!
галијани си ги барам назад парите!!!! :mad:
абе господине берлускони... кога ќе ви дојде паметот?? :unsure::unsure::P

абе господине берлускони... кога ќе ви дојде паметот?? :unsure::unsure::P
ааа мартина ти си жал ми е за последниот пат ако те разочарав али наредниот пат ќе биде како претходните. :love: сепак сите сме од "месо" и луѓе сме покрај се, се надевам ќе се видиме да продолжиме со отварањето очи, проширувањето на хоризонтите и другите работи што вие девојките ги имате а јас ги сакам :pipi:

ааа мартина ти си жал ми е за последниот пат ако те разочарав али наредниот пат ќе биде како претходните. :love: сепак сите сме од "месо" и луѓе сме покрај се, се надевам ќе се видиме да продолжиме со отварањето очи, проширувањето на хоризонтите и другите работи што вие девојките ги имате а јас ги сакам :pipi:
хахах мора да ти кажам дека те преболев, ама сепак мора да кажам и дека ми се свиѓа переспективата :love::icon_mrgr::icon_mrgr:

Тоа е тоа, мали беа шансите кога се вмеша Јувентус, они играат лига на шампиони, изградена екипа се со тенденција пак да бидат шампиони. Милан е каша попара и стварно не знам кој моментлно би потпишал за Милан кога може за Јуве и Рома.

Со ова сеа веќе го имаат направено празниот гест Галијаи и Силвио, за на крај кога ќе го донесат Черчи на 29 август како голема трансфер бомба , да кажат дека биде блиску до Ирутбе, ама ете.. немале среќа.

Мартина уште не се помири со заминувањето на миленикот. :icon_lol:

Состојбата од минатата сезона никако да ги натера да фрлат пари и навреме да го средат тимот.
Ако кога веќе се решени да не купуваат барем да се исчистат од ѓубрето. Добро е што неколку непотребни играчи веќе си заминаа. :свиркам:
Мислев дека се опаметија и на Инзаги ќе му ги донесат играчите што ги бара, а не на нив како што им одговора.

Неиграњето во ЛШ не е важно и Рома завршија 7 па следната сезона ги продадоа најдобрите и земаа нови играчи за кои имаше интерес и од поголеми екипи.
И Манчестер не игра ЛШ па купија играчи.

Каква е таа криза секоја сезона заштедуваат од плати, а немаат за еден глуп трансфер да го платат во кеш. :eek: Од сите екипи само ние поминуваме со 0 евра, иста трансфер политика како на Киево и Џенова. Даваме најголеми плати во сериа а и имаме највеќе играчи во тимот.

Но ако се гледа реално Итурбе не вреди толку. Затоа и Рома не се вмеша во трансферот. Верона го купи пред еден месец, а сакаат да земат плус 10 милиони. .I.

Сега следува приказната за Лавеци и нормално 15 мил на 123456 рати. И на крај ќе кажат дека не доаѓа затоа што зема голема плата. Нека не се мачат # и Рами нека ги откупат.
Не е некој сериозен проблем што нема да го дојде Итурбе, но проблем е што уште им е истата трансфер политика.

нема врска.. i'm over it :icon_lol:
деновиве се помирив со 2 работи - тоа и фактот што кој и да си отиде милан нема да потроши ни скршен денар за да го замени.. мислев дека им дошло паметот после силва и ибра ама очито...

Состојбата од минатата сезона никако да ги натера да фрлат пари и навреме да го средат тимот.
Ако кога веќе се решени да не купуваат барем да се исчистат од ѓубрето. Добро е што неколку непотребни играчи веќе си заминаа. :свиркам:
Мислев дека се опаметија и на Инзаги ќе му ги донесат играчите што ги бара, а не на нив како што им одговора.

Неиграњето во ЛШ не е важно и Рома завршија 7 па следната сезона ги продадоа најдобрите и земаа нови играчи за кои имаше интерес и од поголеми екипи.
И Манчестер не игра ЛШ па купија играчи.

Каква е таа криза секоја сезона заштедуваат од плати, а немаат за еден глуп трансфер да го платат во кеш. :eek: Од сите екипи само ние поминуваме со 0 евра, иста трансфер политика како на Киево и Џенова. Даваме најголеми плати во сериа а и имаме највеќе играчи во тимот.

Но ако се гледа реално Итурбе не вреди толку. Затоа и Рома не се вмеша во трансферот. Верона го купи пред еден месец, а сакаат да земат плус 10 милиони. .I.

Сега следува приказната за Лавеци и нормално 15 мил на 123456 рати. И на крај ќе кажат дека не доаѓа затоа што зема голема плата. Нека не се мачат # и Рами нека ги откупат.
Не е некој сериозен проблем што нема да го дојде Итурбе, но проблем е што уште им е истата трансфер политика.
Јас мислам дека не е до толку скап колу што уценува и Верона. Кога на еден тим очајно му треба играч за на таја позиција а тој тим неигра ЛШ и исто така има друг заинтересиран тим овие ќе си ја билдат цената ко будали на играчот. Добар чекор е барем што до негде почнавте да го чистите ѓубрето, нешто за кое на Јуве му требаа 3 години од не способни луѓе ...

Јас мислам дека не е до толку скап колу што уценува и Верона. Кога на еден тим очајно му треба играч за на таја позиција а тој тим неигра ЛШ и исто така има друг заинтересиран тим овие ќе си ја билдат цената ко будали на играчот. Добар чекор е барем што до негде почнавте да го чистите ѓубрето, нешто за кое на Јуве му требаа 3 години од не способни луѓе ...
Не е толку скап? :) Прескап е!Итурбе 30 милиони не вреди макар и 20 екипи да се заинтересирани за него! За тие пари може да се купат играчи кои се млади,а многу подокажани од него,ама криво ми е што знам дека ова ќе се случеше и дека е стандард политика на Милан последниве години.Добро викаат Мартина и Пејо,на крај ќе си го купиме џубрето што останало,на 31 август и ќе се ваѓаат газдиве демек Милан е во криза и такви глупости.Иста песна секое лето.. :)

На MilanChannel пишува дека Милан се одкажа од Итурбе.

@Milanello
Sky reports that Milan are still in the race for Iturbe, and that they presented a new offer this morning. @Juan_iturbe93

И Ди Марцио само што пиша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom