Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ок Љорис де кажи шо мислиш за овој Очоа оти нели ти беше екперт за голманиве , ќе го биде ли ? Дај ако мислиш дека го бива ќе пуштиме една молба преку @DeviAngel до скаутиве. :icon_lol:

Баша ( може таќе нагалено да те викам? ), Очоа според мене е подобар од Агаци и Абијати, али не ми е нешто посебно, типот нема некој изразит голмански пад, или такозвана парада, има добар рефлекс и одлично позиционирање, али голем проблем му се шутевите од далеку баш ради тоа што кажав погоре..
Да бил нешто многу добар немаше на 29 године у Ајачио да биде...
Од овие што излегоја новиве на светсково Керлон Навас од Костарика ми прае појќе мерак искрено..
Али пошто е подобар од нашиве двајца и е без паре нормално, нема да е лошо засилување..

Баша ( може таќе нагалено да те викам? ), Очоа според мене е подобар од Агаци и Абијати, али не ми е нешто посебно, типот нема некој изразит голмански пад, или такозвана парада, има добар рефлекс и одлично позиционирање, али голем проблем му се шутевите од далеку баш ради тоа што кажав погоре..
Да бил нешто многу добар немаше на 29 године у Ајачио да биде...
Од овие што излегоја новиве на светсково Керлон Навас од Костарика ми прае појќе мерак искрено..
Али пошто е подобар од нашиве двајца и е без паре нормално, нема да е лошо засилување..

Баша јас Љоки ти, бива ли

As of this moment (Kaka, Urby, Coppola, Amelia, Zaccardo, Silvestre) Milan has shed upwards of 15-16m gross off their wage bill.
леле леле.. и после нека речат дека "немале пари" за некој да купат или "не можеле платата да му ја платат" бла бла :sick:

После Леонардо нејќам очи да им видам :)

Шала на страна те пратам цело време со овој скаутов кој според мене најверојатно има познавање за ситуацијата во Милан колку што имаме ние на форумов. Замисли колку е ценет овој во Милан чим го пратиле во лов на таленти во Македонија.
Јас само сакав да ви пренесам е сега натаму... :))

Јуве имал мала предност за ангажирање на Итурбе, но Милан не се откажувал.

The Bianconeri are one step from the sale of Vucinic, Kaka has already terminated its contract with AC Milan. And the two teams are ready to launch the final attack for Iturbe. Juventus slight advantage, but Milan will not let go.

а знае некој што ќе биде со нијанг? јас мислам дека треба да му се даде сериозна шанса. голем потенцијал има во него, кога го пуштаа во милан дали и 18 години имаше полни....

Полека полека почнаја да се враќат старите членови. Ни фали уште борн ту би росонеро (освен ако не е некој од овие со сменат ник) :D

Нема место за Нијанг нели гледате колку ги собраа во напад.

Saponara will stay at Milan. Inzaghi is planning on using him in the 3-man midfield until Montolivo returns.

а знае некој што ќе биде со нијанг? јас мислам дека треба да му се даде сериозна шанса. голем потенцијал има во него, кога го пуштаа во милан дали и 18 години имаше полни....

Па не играше лошо незнам зошто наеднаш го извадија од тим, лани играше одлично додека новиве играчи што ги донесоа и мислеа дека ќе играат подобро се усраа. Сега сигурно пак ќе го пратат на позајмица.

Па не играше лошо незнам зошто наеднаш го извадија од тим, лани играше одлично додека новиве играчи што ги донесоа и мислеа дека ќе играат подобро се усраа. Сега сигурно пак ќе го пратат на позајмица.
ама нема ич мозок исти е ко балотелите во тој дел...имаше проблеми со законот и казнуван беше....

10492367_10202173729847005_7354859782500286635_n.jpg

Бонера, Констант, Виља, Закардо, Бирса, Есиен, Ночерино, Матри, Робињо = 13.5милки

Освен Бонера според шпекулациите сите други што си ги пишал ќе си ги пакуваат куферите.

Philippe Mexes has agreed to spread his wages over the next 2 years, he will earn 2M per year instead of 4M.

Емануелсон во Рома :LOL:

Галијани нуди 10 сега и 15 милиони на рати да се исплатат за итурбе..Верона бара 15 сега и 15 на рати....ваљда нема да се исциганчат за 5 милиони само...

30 мил.за непроверен играч,играч кој сеуште треба да се докажува ни во лудило... чак и 25 мил. се многу али на трансферот на Итурбе повеќе би се радувал од гледиштето дека стариот со кеширањето на прилично голема сума има некои планови со клубот за враќање на старите патеки... и да не го земат Итурбе нема да бидам разочаран,ме радува фактот што полека се чисти вишакот од тимот само да не направат трансфер Есиен стил летово па да им падне целиот труд во вода...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom