Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пет победи!? Колку убаво звучи...
Но, прв посериозен тест и работите стануваат појасни.
Мене Сидорф не ме убеди дека заслужува да биде тренер следната сезона... Но не сум нешто ни да го сменат, така недоречен ќе остане, посебно не по секоја цена, само ако доаѓа некој сериозен тренер (искуство, резултати). Иако не сум оптимистичен дека Сидроф следната сезона ќе ја изгура да крај... Тој не може да биде просечен тренер или ќе биде врвен или никаков...
До утакмицава и ја мислев дека треба да го остават али поима нема тактички. Бонера да ти игра десен бек, Балотели цело време се враќа назад уместо да игра ко напаѓач плус се понаша ко типичен нигер 0 дисциплина тоа е кривица на Сидорф, Есиен со цел памет го игра пред Поли
и шлагот беше искочи со формација со која неможеш да седиш и да чекаш контри, тоа е напаѓачка формација а он земал се брани
Кака, Хонда и Тарабт незнаат што играат де бекови играат се враќаат де напаѓачи ги има сегде али ефект никаков ко муви без глава. Ако сакаше контри бар Робињо да играше у прва постава........
Важно Мртвиот му играше 90 минута ...
Па Балотели е оној во тимот со најголем талент и квалитет во тимот и башка што нема никој приближно до тоа ниво. Никој не му збори за лошите игри туку за она што ич не се залага и го мрзи да игра.Уште еднаш после Атлетико се видоа границите на можностите на екипава, без да посочувам кривци и поединци, едноставно- тоа е тоа.
После утакмицата Панучи и Бобан на Скај го потекле Балотели за играта и овој убаво им рекол у стил: не може стално кога губи Милан мене да ме кривите. И ја го имам приметено овој феномен, никој не ги спомиња Кака што во очајниот обид за реоткривање и втор пубертет игра ко скапница , никој не пљука по Монтоливо што треба онаа тракана капитенска у гз да му се стави, ниеден лош збор неам чуено за Мунтари , Робињо, Бонера овој оној- само, Балотели им е крив...
кога се излакоми и му го шутна слободниот на Хонда од кожа ме извади.
кога се излакоми и му го шутна слободниот на Хонда од кожа ме извади.
Momentot bese koga po slobodniot ja napravi taa ironicnata nasmevka.Исто и мене, а чиста позиција за левак беше му ебем клошарот ...