Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Дечки шо се случи со SES т.е. Ел Шарави ? уште се опоравува ?

Во друга прилика ветувам, кога ќе освои Констант златна топка...
1463406_602720766430676_1193111781_n.png

певај ! :icon_lol:

Ебати карикатурата шо туку постирате вакви слики, стварно се болни.

http://www.football-italia.net/48525/de-maio-confirms-milan-approach
here we go wit dem amateurs, damn here we go again... :cautious::tapp:
еве една песна од мене :D

Типов го глеам неколку утакмице годинава, зверка е, само мислев дека е нешто помлад..
Пред некој ден сакав да прашам од кј никна од никаде, голем, брз за негова висина, дуел со глава не губи... Евтин.. Можда се погоди :icon_lol:

Типов го глеам неколку утакмице годинава, зверка е, само мислев дека е нешто помлад..
Пред некој ден сакав да прашам од кј никна од никаде, голем, брз за негова висина, дуел со глава не губи... Евтин.. Можда се погоди :icon_lol:
дај боже право да ти кажам.. ја прв пат слушнав за него кога игравме со џенова :D
добро.. на крај краева сидорф не е алегри па да ги собира тие неговите од каљари.. кога веќе го побарал он може и да се погоди арен :icon_mrgr:

Секогаш збирале вакви дефанзивци ама последен што им се погоди е Тиаго а потоа Ачерби,Силвестре,Запата беа утките и тука е неповерењето па уште и од Џенова доаѓа.

Ја знам дека класа штопер не зимаат и знам дека пак ќе закачат некој ваков така да ќе си трпиме.

Кога го сменија, многу фанови реагираа во стилот: ’Се спасивме од свињата дебела’. :)

Кога го сменија, многу фанови реагираа во стилот: ’Се спасивме од свињата дебела’. :)

Па со тие играчи што ги имаше ништо не направи последната сезона :icon_lol:. Најдобро беше и за него и за Милан да си иде пошо више колку години беше трењер освои све што можеше да се освои и едноставно човекот осети дека треба смена на генерации у Милан али нејќеше он да го води тоа ( ваљда уште тогаш видел колку е саат и какви играчи му спремаат да му донесат )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom