Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Abiati smrdlo

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Па реално да гледаме и не сте толку далеку од пламан во следна рунда, малку повеќе нападнете идете на се или ништо, 2 гола и не се многу, Пацини или Робињо нека ви влезат па што биде нека биде.
Со среќа нека ви е.

циганели најголемо дрво,мекуш невиден при секој допир паѓа,штета што бркаат па ќе мора да го остави во игра сидорф

Абијати треба да му биде распуштен договорот после утакмицава.

циганели најголемо дрво,мекуш невиден при секој допир паѓа,штета што бркаат па ќе мора да го остави во игра сидорф

Абијати треба да му биде распуштен договорот после утакмицава.

последнава топка кака шо му ја даде во буквално последниот напад.... како може бе ниедна топка да незнае да прими ...не е можно воа.. имаше удел у голот ама ништо друго не направи ... никаква разлика не прави на терен, браво за КАКА може е ван форма вие неколку години ама се гледа колку го сака Милан и се гледа највеќе се труди... и браво за Поли коњ е..

бало нема да игра на следната утакмица во лш.. ако уопште биде во милан на таа следна утакцмица кај и да е во 2016/17 :)

Толку со ова екипа. А и со ништо не заслужи ваков Атлетико да испадни од ваков Милан.

Моментот кога Абиати им крека на соиграчите поради 4тиот примен гол а предходните 3 беа примени по негова грешка :facepalm: по слаб голман АМИН.. ок можеби Амелиа

Штом така викаш што се мислиме ние, дај да си ја уплатиме и да земиме некој денар, ние пак будали чекаме да почни натпреварот...
Да почастиш со парите

Gjuptinot Skandalozen,da se prodade ako ne se opismani Murinjo..Se na se Berlusconi&Co ,projektot so mladinci..NA TIE LUGJE NE SME DA IM SE VERUVA

Се на се 5 гола бабау.

Епа драги мои револуционери,беливери во берлу и галијани,во просто кажано дебили како балотели,во револуција со барбара(јас) ете го конечниот исход на години,години,години запоставеност. Толку е,памтете ја 2014 зошто после ова ви следува интер период господ знае колку години нема л.ш. да видите,или па некој вистински класа играч.
Лето им е последна шанса,што муда ставам дека нема да ја искористат за да го спасат тимов. После 3-4 години кога веќе милан ќе се бори за опстанок курвариштето ќе го продаде и ќе испадне дека овој вакум период бил за џабе потрошено време.
Во меѓувреме ќе бидат продадени Шиљо и Шарави за да се извади некоја пара,балотели тешко и во парма да го земат за 2-3 год.

Играчите убаво нека ги наместат "Битс" слушалките и фризурите на враќање,зошто тоа е најважно,курва суд како вистинска курва нека продолжи да си ќути,место да ги каменува и играчите и гaлијани и берлускони кога ќе се враќаат,а вие продолжете да го кривите кака и да верувате во овој УМРЕН клуб. :)

Штом така викаш што се мислиме ние, дај да си ја уплатиме и да земиме некој денар, ние пак будали чекаме да почни натпреварот...

Заслужив пиво ??
Или и ти веруваше во моќта на големиот Кака, дека носени на крилата на неговата фантастична игра, и на неговите фантастични пасови у празно кон Бал... кон никого , и дека ќе го добиемо овој меч и не ме послуша !!

Со Алегри бевме Милан кој немаше среќа, сега сме Катанија, која се моли на господ за среќа, каков лузерски менталитет ни начука Сидорф то чудо едно, неможем да разберем, роден победник беше човекот ...

Спалети доби отказ :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom