DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Точно нит иаме искусен тренер, нит пак играчи некој да речиш ама истото го имаат и Атлатико. Традиција иаме, еден куп титули зад себе, секако то само по себе си се носит како искуство, бар така го сваќам јас. Ама џабе ни е таа блага предност во однос на традицијата или искустотвото, кога Атлетико во поглед на играчи и форма би не изел за доручек.. Едино ако Сидорф сеуште ја има таа среќна ѕвезда шо го следеше во ЛШ дур беше играч, Бонера се повамири како шо рече ти, Абијати како во најдобри денови, а Балотели како против Германија![]()
Мислам дека Зидорф ќе ја утни со Атлетико поради проста причина што фаворизира напаѓачки фудбал, а Атлетико е доста клета екипа под Симеоне. Мн ама мн лошо ќе биди ако му се отворите на Атлетико или пробате да играте напаѓачки фудбал. На Сан Сиро имате шанса бидејќи сте едноставно дома таму кај нив мора бункер, знам сега некој ќе речите ние сме милан ау ау заебете тој муабет не врви оваа сезона... 4-5-1 ќе ви биде далеку најдобра опција со
-Balotelli/Pazzini-
-Kaka-
-Constant--------------------- -Muntari-
De Jong- Monto
------MDS------Mexes----Rami-------Abate?---
Морав Мунтари таму пошто е дефанзивно солиден а и ровари можи да трча 120 а некој мора да се брка со мајмуните од Атл. предафанзивна е формацијата ама ќе ги гуши фудбалерите на Атлетико само Де Јонг и Монто ќе мора да го контролират следниот ред...
Или па евентуално втората варијанта на 4-5-1-
-Balotelli/Pazzini-
-Kaka-Robinho--
-Muntari--------------------- -Monto-
De Jong-
------MDS------Mexes----Rami-------Abate?---