Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако дојде Перин па ќе викате дека е детиште неискусно. :D

Добро е очајна домаќинко,ти ништо поарен не си од тие што као демек ги реметиш. Тебе секој пост ти е генерализација вие,тие оние и правење паметен на некој беден ироничен начин.......човек без став.

Кога ќе стане новиот буфон и кога ќе биде надвор од сите финансиски можности на милан галијани ќе вика,да да го следевме,знаев дека ќе биде одличен играч,исто ко за Бејл.

Rano ti e za vakvi postovi lepi...

од кај знаеш ти дали ми е 1,2,3,4 акаунт ? а и да сум руки тука, ти си непожелен секако.. оди си на твој фан клуб и радувај се на преплатениот хернанес..
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 23:33 ---
Кога ќе стане новиот буфон и кога ќе биде надвор од сите финансиски можности на милан галијани ќе вика,да да го следевме,знаев дека ќе биде одличен играч,исто ко за Бејл.

Нели имавме добри односи со Џеноа, добриве односи не важат кога се во прашање добри играчи.. Кришито , Перин и ако не се лажам Ранокија ..

„Кога е гага и солта е блага" - Адријано Галијани

Не гледа што му е потребно на тимот туку што е бесплатно земај...

од кај знаеш ти дали ми е 1,2,3,4 акаунт ? а и да сум руки тука, ти си непожелен секако.. оди си на твој фан клуб и радувај се на преплатениот хернанес..
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 23:33 ---

Нели имавме добри односи со Џеноа, добриве односи не важат кога се во прашање добри играчи.. Кришито , Перин и ако не се лажам Ранокија ..
Не се брукај со вакви глупости...

Ало, дајте бе мислете малце што пишувате тука (за поединци зборам). Ебаве неписмењаците, тоа умот не ви служи ваљда за да се драпате за јајца.
Не го гнасете фан клубот.
Имајте став, бранете го ставот,развивајте дебата. Не ко детишта у забавиште.
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 19:00 ---
Ало, дајте бе мислете малце што пишувате тука (за поединци зборам). Ебаве неписмењаците, тоа умот не ви служи ваљда за да се драпате за јајца.
Не го гнасете фан клубот.
Имајте став, бранете го ставот,развивајте дебата. Не ко детишта у забавиште.

Mister Clarence Seedorf ha deciso i 24 giocatori che faranno parte della Lista A che verrà consegnata alla UEFA per la fase ad eliminazione diretta della Champions League:
Portieri: 1. Amelia, 32. Abbiati, 35. Coppola
Difensori: 2. De Sciglio, 5. Mexes, 13. Rami, 17. Zapata, 20. Abate, 21. Constant, 25. Bonera, 81. Zaccardo.
Centrocampisti: 4. Muntari, 14. Birsa, 15. Essien, 16. Poli, 18. Montolivo, 24. Cristante, 28. Emanuelson, 34. de Jong.
Attaccanti: 7. Robinho, 11. Pazzini, 22. Kakà, 27. Taarabt, 45. Balotelli.
LISTA B:
37. Petagna, 92. El Shaarawy, Benedicic, Ferrari, Iotti, Modic, Pedone, Pinato

зашто не го пријавиле Сапонара не знам.... Со ваква одбрана господ нека ни е на помош со ателтикко иако се надевам дека ќе ги поминеме ....

Mister Clarence Seedorf ha deciso i 24 giocatori che faranno parte della Lista A che verrà consegnata alla UEFA per la fase ad eliminazione diretta della Champions League:
Portieri: 1. Amelia, 32. Abbiati, 35. Coppola
Difensori: 2. De Sciglio, 5. Mexes, 13. Rami, 17. Zapata, 20. Abate, 21. Constant, 25. Bonera, 81. Zaccardo.
Centrocampisti: 4. Muntari, 14. Birsa, 15. Essien, 16. Poli, 18. Montolivo, 24. Cristante, 28. Emanuelson, 34. de Jong.
Attaccanti: 7. Robinho, 11. Pazzini, 22. Kakà, 27. Taarabt, 45. Balotelli.
LISTA B:
37. Petagna, 92. El Shaarawy, Benedicic, Ferrari, Iotti, Modic, Pedone, Pinato

зашто не го пријавиле Сапонара не знам.... Со ваква одбрана господ нека ни е на помош со ателтикко иако се надевам дека ќе ги поминеме ....

Luca Tommasini, intervenuto a "Sky Sport 24", ha parlato dei possibili e ventilati cambi per la lista Champions: "Oggi dovrà essere presentata la lista Champions entro mezzanotte. Sono consentiti tre cambi e sicuramente ci saranno Rami ed Essien. Tanti dubbi sul terzi, tra Taarabt, Saponara e Gabriel che possono insidiare Constant e Zaccardo.
морал сидорф да бира 1 помеѓу тарабт, сапонaра и габриел..

Искрено лошо испадна со Атлетико, во јака форма се влезени, или ќе ги фатиме на искуство и традиција (шо се мали шансите) или пак ке доживејме уште еден голем дебакал.. На почеток мислев дека имаме поголеми шанси, но како шо врвит времево се помали ми се гледет. Ајде ако испадниме со 1-2 гола разлика и не е баш толку срамота со оглет на тимов наш и формава на тимојве, но доколку не отворат мислам дека ќе полнат до крај, е то ќе е многу лошо.

Искрено лошо испадна со Атлетико, во јака форма се влезени, или ќе ги фатиме на искуство и традиција (шо се мали шансите) или пак ке доживејме уште еден голем дебакал.. На почеток мислев дека имаме поголеми шанси, но како шо врвит времево се помали ми се гледет. Ајде ако испадниме со 1-2 гола разлика и не е баш толку срамота со оглет на тимов наш и формава на тимојве, но доколку не отворат мислам дека ќе полнат до крај, е то ќе е многу лошо.

Абе кога видиш секако сме у подредена ситуација. Да останеше Алегри со тој лузерски менталитет и таа мртвост 100% немаше да поминеме.
А у ваква ситуација кога ни е сидорф тренер, неможеш никако да кажеш дека на искуство би ги добиле, пошто он само 3 утакмици е тренер, а џабе иаме играчи со искуство (старци) кога истите се еквивалент на 5 кубика дрва.
Но глеам има подобрување у менталитетот на играчите и пристапот (сепак, колку-толку). Дај боже Бонера да се повампири како тогаш против барса кога ни спаси два чисти гола на Сан Сиро :D .
Ипак, со ваков играчки кадар ќе биде(скоро) невозможно ваков Атлетико да се помине. Машини се. Оној Арда Туран ми се чини насекаде го има, трча по 20 километри на утакмица(така е зборот). Ќе биде ватрено.
Ја би бил задоволен да не се обрукаме. Испаднале или не, исто е, секако подалеку од 1/4 финале неможеме. Можеби некое милионче плус, али генерално тоа не мења ништо.
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 02:10 ---

Точно нит иаме искусен тренер, нит пак играчи некој да речиш ама истото го имаат и Атлатико. Традиција иаме, еден куп титули зад себе, секако то само по себе си се носит како искуство, бар така го сваќам јас. Ама џабе ни е таа блага предност во однос на традицијата или искустотвото, кога Атлетико во поглед на играчи и форма би не изел за доручек.. Едино ако Сидорф сеуште ја има таа среќна ѕвезда шо го следеше во ЛШ дур беше играч, Бонера се повамири како шо рече ти, Абијати како во најдобри денови, а Балотели како против Германија :)

1780752_421383297964605_1128725989_n.jpg
1656305_421383434631258_1725244020_n.jpg

971914_421383511297917_1890983535_n.jpg

Барем му служи за нешто главата.... иако е празна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom