Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секогаш бев про Алегри ама овде веќе мора да се смени нешто.
A што мислите вие бе ??
Мурињо ќе дојде ??
Тие се играчите, што да прае Алегри, сте се фатиле за Бирса и Мунтари... Бирса две утакмице не извади од гомна, Мунтари е днска единствениот што се трудеше да шутне у гол, а не да падне пред гол...
Кого да стае ?? Сапонара ?? Нианг??
Ете ви ги двајцата, не се споија со топката, све помалу и помалу имам надеж у овој Нианг, цреп црепосан, од кога го промаши она со Барса лани дечкото мислим дека падна у депресија !!
Зашо ги ставал Матри и Робињо пред овие двајца, ете вечер ги стае овие двајца и кур, пак исто, немавмо ебан шут кон гол еееј...
Против Фиорентина ...
Еве да замине Алегри, кој ќе дојде ??
Шева ? Инзаги ??
Најбољи тренер кој е слободен и кој би дошол у Милан е Ектор Купер, е да, таква е ситуацијата, никој не би се нафатил сеа на оваа работа.. Класично самоубиство...
Остај го Алегри до крај на сезона, сеа иде јануар, некое засилуење ово оно, отидена е у курац сезоната свекако више, барем нека иде у курац до крај, нека заштедат, ионака на Алегри треба да му се исплати ако го шутнат..
Па после на лето здравје, само Балотели, Де Шиљо, Ел Шарави и Де Јонг на страна, друго све шиткај и јово наново...
Свекако уште 2-3 години за кур нема да не биде при вакви други екипи у европа и италија ...
Исто!!! А знам и дека сум бил доста во право кога сум бил за Алегри, но сега не е време за таква дискусија.
Неќам да се курчам(не ме сфаќај така), знам дека со тебе имаше пожестоки дебати за Алегри летото, ама told ya so.![]()
![]()
Дечко, ај и ти не претерувај многу.
Работава е и во тоа што сите се усрале од страв... Фудбалерите, играчите, Галијани. Се гледа тоа во играта, и кога им се нуди победа (како против Лацио) тие не можат да ја земат. Ова ми е една од причините зошто сум за промена. Дека Алегри е е најнеспособен не се сложувам, иако нема храброст во моментов и нека си ги сноси последиците.
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 23:26 ---
И стојам позади тие коментари што сум ги пишувал тогаш! Јас немам сменето нешто ептен мислење за Алегри (се што сум пишувал тогаш за играта, изборот на играчи и сега ќе го потпишам), едноставно доаѓа таков период кога се потребни промени, дали сега или за некој месец... Немав ништо против и смената на Анчелоти, иако ми е еден од омилените ликови поврзани со Милан, но во тој момент мислев дека е потребна промена.
Кога зборам промена... Може и на друг начин... Посебно тогаш за Анчелоти... Вложи во нова генерација на фудбалери и дај му доверба да ја издигне. Така и тој повторно мотивиран и фудбалери мотивирани и се...