Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Кој има листа од тв програми кој има пренос за Ајакс - Милан , или кој па од супер спорт (албански ) ке дава Милан денеска ?
На работа овдека глеаме која утакмица каде ја има, па стај си ја странава у букмарк

http://liveonsat.com/to-day.php

само сопкаст и по можност хадеми кабле на тв, пошто нема друг начин на гледање Милан сезонава

само сопкаст и по можност хадеми кабле на тв, пошто нема друг начин на гледање Милан сезонава
Ako imash Max TV za 200 denari imash sportklub + nesho eurosport + arena kanalite kaj sho imash LS/LE sekoja nedela po 4 utakmici.

Ja mislam deka e dosta isplatlivo.

За сите фанови на Серија А истото е, па и искрено да ви кажам јас се препородив со Сопкастот и HDMI поарно тоа него да го слушам бранко на телма -.-
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 20:34 ---
Ako imash Max TV za 200 denari imash sportklub + nesho eurosport + arena kanalite kaj sho imash LS/LE sekoja nedela po 4 utakmici.

Ja mislam deka e dosta isplatlivo.

А само тие пакети да се активират т.е. само за нив да ставиш ТВ тешко а ? :)

А само тие пакети да се активират т.е. само за нив да ставиш ТВ тешко а ? :)

zborev vo sluchaj da imash max tv a gi nemas aktivirano inaku normalno deka ne se isplati da plakjas max tv + paketov za da gleash lsh ako dosega nemash staveno.

Dreambox ti e investicija ipol i se spremam da pecnam edno i poeke da ne se zamaram so streamovi i slicno.

За сите фанови на Серија А истото е, па и искрено да ви кажам јас се препородив со Сопкастот и HDMI поарно тоа него да го слушам бранко на телма -.-

абе јеби ти тоа. и ја така си мислев супер, руски коментатор “пиридача, штрафној, бадача’’ сликава грми све таман и одеднаш ќе засецка кога најмалку треба, т.е во тие 5 минути на утакмиците кога Милан ќе реши да напдне, 5 гола имаат дадено сезонва јадните, 2 дали имам видено пичка му матерна.

Ако треба Стево покојникот ќе го слушам поарно него ова да го трпам секоја утакмица.

он. Суљо на терен Поли на клупа. ...сликата со повраќањето ќе се става и денес осеќам.

грешка ипак играл.... како и да не полувреме ќе има повраќање. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom