Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ко да знаев дека ќе ни го спопикаат во последни минути... Абе мизерија! (n)

И со ова се потврдува дека прекини/нафрлувања/игра со глава во наш шеснаесетник се најслаба точка на Милан... Па кој кур бе човече, толку да се неупатени :sick:

Не е дека неможат туку свесно ги оставаат ајакс да играат..така да за 20 мин до сеа освен 1 шут не се заканија Ајакс...

Ги оставија да играат и да дадат гол во 90 мин. :icon_mrgr:
Не ми изгледаше на пенал ама ај :pipi:

Од ова пеналиве мене почна незгодно да ми биде како фан на Милан а камо ли на другиве хејтери.
срамота

Местена Х :icon_lol:
Инаку ситуацијата кога еден од Ајакс играше со рака не видов имаше ли услови за пенал?

А зошто уствари се досуди пенал? Ја не ја проследив таа ситуација, станав и почнав да урлам низ соба ради голот.. :unsure:

Ocajno.

Pejo ke ja stai slikata so povrakjanicite.
Marli i Pew ke pcujat shajki i majki . (osekjam pak ke naebe onaa na Boateng ni kriva ni duzna)

A dim6e ne se ni zamara.

Nino garant otvoril nekoja rakija od kojznae kolku stepeni za da se izgori.

Aj neka preseche Berluskoni vekje ednas.
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 22:43 ---
А зошто уствари се досуди пенал? Ја не ја проследив таа ситуација, станав и почнав да урлам низ соба ради голот.. :unsure:
Vlecea dvajcata ama poeke Baloteli i na kraj padna crniov i dosudija penal. Nezasluzen.

Trebashe da ostavat da izgubat.

p.s Neka trgaat peshki nakaj Milano vaka dzabe samo trosoci praat ili neka gi pratat so nekoja najniska klasa ili kaj so prenesuvaat kucinja i macki neka gi staat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom