Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
533959_679239565420310_1289928042_n.jpg

3 бода важно земавме... :свиркам:

Иравме без 5 првотимци. Де Шиљо, Абате, Монтоливо, Поли (го редам првотимец зошто после Де Јонг во средината највеќе заслужува да игра во прв тим) и Ел Шарави. Играта е лоша но ради составот е оправдана, но и со фул состав да бевме против појака екипа џабе е. Групиве би требало да го поминиме, но не очеквам ништо поќе од 1/8 финале.
Опето ќе е против Наполи, и ако и ние и тие играме како вечерва, ќе го јајме на големо.

Боље со ваква игра да тепаме него ли да имаме убава игра и да не земеме 3 бода...

So ovakva igra mozebi zedovme 3 boda. No prasanje e dali vaka mizerni kje mozeme sekoja utakmica da se 'protneme'.
Priznaj deka ti se gadese od Milan vecerva. Garantiram deka si go isklucil stream-ot i si pustil prva Zlatko Kalinski da go slusas.
Se razbira deka se bitni trite poeni. No, dokazavme i dokazuvame deka sme mnogu daleku od tamu kade treba da bideme i sme daleku od vrvot na evropa. Ama uopste ne drzi muabetot deka ni bile 894857 dusi povredeni, nitu pak toa treba da e nekakvo alibi, bidejki golem klub se prepoznava po goleminata i kvalitetot na klupata i rezervite.
P.S Mislam deka vecerva Napoli ve ubedi deka ne bevte vo pravo so muabetite deka ne bile zasileni, prodadoa igrac koj im garantirase 25+ gola a go donesoa Higuain, zemale prosecni igraci. Se znaeme koj sme go vikale toa, nemora da se citirame. Bitno e sto letovo tuka dosta luge bea zaslepeni od nasive gazdii deka aroogancijata ve natera da ne ja gleate realnosta, ili barem da odbegnete da ja gledate .
Forza Milan!

So ovakva igra mozebi zedovme 3 boda. No prasanje e dali vaka mizerni kje mozeme sekoja utakmica da se 'protneme'.
Priznaj deka ti se gadese od Milan vecerva. Garantiram deka si go isklucil stream-ot i si pustil prva Zlatko Kalinski da go slusas.
Se razbira deka se bitni trite poeni. No, dokazavme i dokazuvame deka sme mnogu daleku od tamu kade treba da bideme i sme daleku od vrvot na evropa. Ama uopste ne drzi muabetot deka ni bile 894857 dusi povredeni, nitu pak toa treba da e nekakvo alibi, bidejki golem klub se prepoznava po goleminata i kvalitetot na klupata i rezervite.
P.S Mislam deka vecerva Napoli ve ubedi deka ne bevte vo pravo so muabetite deka ne bile zasileni, prodadoa igrac koj im garantirase 25+ gola a go donesoa Higuain, zemale prosecni igraci. Se znaeme koj sme go vikale toa, nemora da se citirame. Bitno e sto letovo tuka dosta luge bea zaslepeni od nasive gazdii deka aroogancijata ve natera da ne ja gleate realnosta, ili barem da odbegnete da ja gledate .
Forza Milan!
Да ти кажам право не ми се гадеше од играта пошо милан играше без 5 првотимци...скоро сите креативни играчи ни беа повредени..Монтоливо, Шарави , Кака...А и Поли не беше 100 % фит... доста фалеше абате по десна страна...колку толку ќе имаше некоја акција повеќе со него...а за Наполи рано е да се суди..ќе видиме по 10тина кола колку се подобрени од лани... Башка победа си е победа...на сила лани ја прогуравме цела 2ра полусезона па имавме одлични резултати...слични беа натпреварите кој овој вечерва.... Играта не ми е толку битна се додека резултатот е позитивен...

Иравме без 5 првотимци. Де Шиљо, Абате, Монтоливо, Поли (го редам првотимец зошто после Де Јонг во средината највеќе заслужува да игра во прв тим) и Ел Шарави. Играта е лоша но ради составот е оправдана, но и со фул состав да бевме против појака екипа џабе е. Групиве би требало да го поминиме, но не очеквам ништо поќе од 1/8 финале.
Опето ќе е против Наполи, и ако и ние и тие играме како вечерва, ќе го јајме на големо.

И Исус го забрае :icon_lol:

Со таква игра како вчера никаде не одиме, за мене Запата најдобар поединец!

П.С. Боатенг даде гол.

И Исус го забрае :icon_lol:

Не го заборајв, намерно не го пишав зошо уште немат оправдано дали е за во прв тим или не.
П.С. Боатенг даде гол.

Навикнете се, ќе дава уште многу, се надевам само немат да плачат овде после секој негов гол. Јасно беше деке повеќето сакавме да си ојт, но со неговите пари да беше купен Тевез на пример а не Матри :facepalm:. Ако ништо поќе нека ги фрлеа подобро на некој стопер, по арно така одколку сеа да го гледаме Матри. Или кратко кажано требаше да се продајт порано, а не да се чекат последен момент, јас сум 100% сигурен дека Боатенг ќе ни беше далеку по корисен од Матри.

Камо нека ме демантира, ама не верувам и искрено едвај чекам да закрепнит Пацини.

Боатенг беше катастрофа како плејмејќер или крило помирите се со тоа. Еден натпревар добар седум лош.
Се исплаши од конкуренцијата што ќе ја има во новата формација 4-3-1-2 и затоа замина во Шалке. И да останеше пак ќе беше ист како минатата сезона.
--- надополнето: 19 септември 2013 во 16:21 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom