Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
А бе Мексес се враќа во форма , или мене ми се чини така .Сите меча ги одигра супер , освен со Верона .

Аботе игра прва со Наполи, Поли е назад малце колку да закрпиме тим иако со игра како против Селтик ќе не згазат :)

Аботе игра прва со Наполи, Поли е назад малце колку да закрпиме тим иако со игра како против Селтик ќе не згазат :)

Деструктивче ке игра Поли ? O.o ќе го изгазат назад освен ако не е DLP. Добро навистина шо му се случи на Абате едно време со Исла и Лихт беше во конкуренција за најдобар бек на врвот ....

Деструктивче ке игра Поли ? o_O ќе го изгазат назад освен ако не е DLP. Добро навистина шо му се случи на Абате едно време со Исла и Лихт беше во конкуренција за најдобар бек на врвот ....
RCM - Poli
DM - De Jong
LCM - Muntari

Abate sezonava e povreden inace okej e za desen bek. Ama okej.

RCM - Poli
DM - De Jong
LCM - Muntari

Abate sezonava e povreden inace okej e za desen bek. Ama okej.

Оти едноставно не проба слично како ние со Пирло
---------------De Jong ( BWM) -------------- Muntari-------
---------------------------------Poli(DLP)-----------------

Единствен проблем е тоа што едниот од Де Јонг и Мунтари или било кој на таја позиција треба да е B2B, Боатенг беше идеален за то иако за таквото не го биваше овие прошли две сезони...
Милан,Јуве,Интер не се тимој кои треба да се задоволат со ОК бекој и дефанзивци, барем убо знам на своја кожа како е душа да мачиш со ОК бекој ( Grygera, Molinaro, Grosso,Motta, PDC :facepalm: )

Оти едноставно не проба слично како ние со Пирло
---------------De Jong ( BWM) -------------- Muntari-------
---------------------------------Poli(DLP)-----------------

Единствен проблем е тоа што едниот од Де Јонг и Мунтари или било кој на таја позиција треба да е B2B, Боатенг беше идеален за то иако за таквото не го биваше овие прошли две сезони...
Милан,Јуве,Интер не се тимој кои треба да се задоволат со ОК бекој и дефанзивци, барем убо знам на своја кожа како е душа да мачиш со ОК бекој ( Grygera, Molinaro, Grosso,Motta, PDC :facepalm: )
Posho Peerla > Poli u kreativnost

I daj ne go spominjaj Peerla u fan klubov poso e gnasen.

Inace nema milan ni asalni b2b igraci za da forsira DLP a nema ni DLP.

P.s Abate e dobar bek samo shto e malce krsh ofanzivno ama zatoa koa ke se oporavi Sciglio ke si napagjame poise od levo i toa e toa.

Posho Peerla > Poli u kreativnost

I daj ne go spominjaj Peerla u fan klubov poso e gnasen.

Inace nema milan ni asalni b2b igraci za da forsira DLP a nema ni DLP.

P.s Abate e dobar bek samo shto e malce krsh ofanzivno ama zatoa koa ke se oporavi Sciglio ke si napagjame poise od levo i toa e toa.

Абе сега не ми беше то намерата грешно ме свати за со Пирло. Поли имаше одлични сеозни како DLP и за клубчето и за Италија У21 кога беше пробван на таја позиција. Дека немате B2B моментално нема освен Монто кој можи да се снајди таму, ама за BWM имате 2 кои одлично можат да се снајдат. Добар не е доволно за толку големи клубови, како замена да поинаку не. MDS е ѕверче :) само дај боже да нема никакви последици ова повредата по неговиот развиток

Абе сега не ми беше то намерата грешно ме свати за со Пирло. Поли имаше одлични сеозни како DLP и за клубчето и за Италија У21 кога беше пробван на таја позиција. Дека немате B2B моментално нема освен Монто кој можи да се снајди таму, ама за BWM имате 2 кои одлично можат да се снајдат. Добар не е доволно за толку големи клубови, како замена да поинаку не. MDS е ѕверче :) само дај боже да нема никакви последици ова повредата по неговиот развиток

Edinstveno so mozam da konstatiram od muabetov e deka si u nekoj si FM svet so ovie DMF DLP BWM i slicno.

Probuvale da go igraat ama nema dovolno kreativnost a toa e krucijalno za taa pozicija.

Posle so ti e toa BWM i koi igraci gi iame za taa pozicija ziti se? Da ne mislese na kola BMW?
Ne be peer audi ni se nas sponzor :D

Ke bide dobar De Sciglio, stvarno dobar pronajdok i osven so moze da igra ko lev i desen bev siguren sum deka ke moze i ko CB(neli Pejo?).

Edinstveno so mozam da konstatiram od muabetov e deka si u nekoj si FM svet so ovie DMF DLP BWM i slicno.

Probuvale da go igraat ama nema dovolno kreativnost a toa e krucijalno za taa pozicija.

Posle so ti e toa BWM i koi igraci gi iame za taa pozicija ziti se? Da ne mislese na kola BMW?
Ne be peer audi ni se nas sponzor :D

Ke bide dobar De Sciglio, stvarno dobar pronajdok i osven so moze da igra ko lev i desen bev siguren sum deka ke moze i ko CB(neli Pejo?).

Дека играм FM играм ама ако чекаш на FM за да ги научиш тие работи далеку си стигнал и џабе гледаш фудбал, едноставно тие се скратеници за подобро разбирање во разговор...

Фичо бе бат фичо на то мислев :pos: Monto,De Jong i Muntari можат комотно таму да ви играт ма да за овај последниот ќе размислам :P

Дека играм FM играм ама ако чекаш на FM за да ги научиш тие работи далеку си стигнал и џабе гледаш фудбал, едноставно тие се скратеници за подобро разбирање во разговор...

Фичо бе бат фичо на то мислев :pos: Monto,De Jong i Muntari можат комотно таму да ви играт ма да за овај последниот ќе размислам :P

Ama se razbravme so skratenicive u picku mater :D

Nema veze, spored mene najarno ke e da igraat montolivo poli i de jong ama teshko toa naskoro.

Кристанте не би било лошо да го проба у средина со Де Јонг и Поли

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom