Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боље со ваква игра да тепаме него ли да имаме убава игра и да не земеме 3 бода...
Да ти кажам право не ми се гадеше од играта пошо милан играше без 5 првотимци...скоро сите креативни играчи ни беа повредени..Монтоливо, Шарави , Кака...А и Поли не беше 100 % фит... доста фалеше абате по десна страна...колку толку ќе имаше некоја акција повеќе со него...а за Наполи рано е да се суди..ќе видиме по 10тина кола колку се подобрени од лани... Башка победа си е победа...на сила лани ја прогуравме цела 2ра полусезона па имавме одлични резултати...слични беа натпреварите кој овој вечерва.... Играта не ми е толку битна се додека резултатот е позитивен...So ovakva igra mozebi zedovme 3 boda. No prasanje e dali vaka mizerni kje mozeme sekoja utakmica da se 'protneme'.
Priznaj deka ti se gadese od Milan vecerva. Garantiram deka si go isklucil stream-ot i si pustil prva Zlatko Kalinski da go slusas.
Se razbira deka se bitni trite poeni. No, dokazavme i dokazuvame deka sme mnogu daleku od tamu kade treba da bideme i sme daleku od vrvot na evropa. Ama uopste ne drzi muabetot deka ni bile 894857 dusi povredeni, nitu pak toa treba da e nekakvo alibi, bidejki golem klub se prepoznava po goleminata i kvalitetot na klupata i rezervite.
P.S Mislam deka vecerva Napoli ve ubedi deka ne bevte vo pravo so muabetite deka ne bile zasileni, prodadoa igrac koj im garantirase 25+ gola a go donesoa Higuain, zemale prosecni igraci. Se znaeme koj sme go vikale toa, nemora da se citirame. Bitno e sto letovo tuka dosta luge bea zaslepeni od nasive gazdii deka aroogancijata ve natera da ne ja gleate realnosta, ili barem da odbegnete da ja gledate .
Forza Milan!
Иравме без 5 првотимци. Де Шиљо, Абате, Монтоливо, Поли (го редам првотимец зошто после Де Јонг во средината највеќе заслужува да игра во прв тим) и Ел Шарави. Играта е лоша но ради составот е оправдана, но и со фул состав да бевме против појака екипа џабе е. Групиве би требало да го поминиме, но не очеквам ништо поќе од 1/8 финале.
Опето ќе е против Наполи, и ако и ние и тие играме како вечерва, ќе го јајме на големо.
И Исус го забрае![]()
П.С. Боатенг даде гол.