Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Goalkeeprs: Christian Abbiati, Marco Amelia, Ferdinando Coppola
Defenders: Ignazio Abate, Daniele Bonera, Kevin Constant, Mattia De Sciglio, Philippe Mexes, Matias Silvestre, Cristian Zaccardo, Cristian Zapata,
Midfielders: Valter Birsa, Bryan Cristante, Nigel De Jong, Urby Emanuelson, Riccardo Montolivo, Sulley Muntari, Antonio Nocerino, Andrea Poli,
Forwards: Mario Balotelli, Stephan El Shaarawy, Ricardo Kaka, Alessandro Matri, Giampaolo Pazzini, Robinho

Познавајќи го Алегри а воедно и тоа е составот со нашиот клинички центар,

Абијати
Закардо - Запата - Мексес - Емануелсон/Констант
Ночерино - Дејонг - Мунтари
Еманулсон/Робињо
Балотели - Матри

Ne treskaj gluposti kade pisuva deka ima takva bolest? Ako znaat deka ima takva bolest uste pred transfer periodot ke go vratea vo Empoli.

очито си ја пропуштил веста.. не сим ти ја крива во тој случај абе :tapp::pos:
Saponara, che incubo: il trequartista romagnolo soffrirebbe di pubalgia
а еве ти и повеќе информации за тоа чудо ако некогаш ти затребаат.. http://medisato.com/hr/atletska-pubalgija-simptomi/
п.с повредата сапоанра ја заработи во милан, така да не може да го вратат и да сакаат сега :D
--- надополнето: 16 септември 2013 во 14:33 ---
ps.ovoj post mi e posleden okolu Kaka.;-)

догов! :) ја си стојам на свое, ти на твое и што има повеќе да се глупираме да дискутираме кога они си играат со нас ние тука си живееме во некој наш свет? :)

очито си ја пропуштил веста.. не си ти ја крива во тој слуачај абе :tapp::pos:
Saponara, che incubo: il trequartista romagnolo soffrirebbe di pubalgia
а еве ти и повеќе информации за тоа чудо ако некогаш ти затребаат.. http://medisato.com/hr/atletska-pubalgija-simptomi/
Milannews koga ke objavi togas a ovie glupi sajtovi moze da pisuvaat sekakvi gluposti.

1239907_380677632034792_2139435268_n.jpg

1009919_213884678735328_337160217_n.png

Цела една постава повредени играчи... + Кака!
Има ли Милан лекарски тим? Последниве години многу повреди мора да се најде лек.

Шанса за Кристанте да поигра малу :)

Goalkeeprs: Christian Abbiati, Marco Amelia, Ferdinando Coppola
Defenders: Ignazio Abate, Daniele Bonera, Kevin Constant, Mattia De Sciglio, Philippe Mexes, Matias Silvestre, Cristian Zaccardo, Cristian Zapata,
Midfielders: Valter Birsa, Bryan Cristante, Nigel De Jong, Urby Emanuelson, Riccardo Montolivo, Sulley Muntari, Antonio Nocerino, Andrea Poli,
Forwards: Mario Balotelli, Stephan El Shaarawy, Ricardo Kaka, Alessandro Matri, Giampaolo Pazzini, Robinho

Познавајќи го Алегри а воедно и тоа е составот со нашиот клинички центар,

Абијати
Закардо - Запата - Мексес - Емануелсон/Констант
Ночерино - Дејонг - Мунтари
Еманулсон/Робињо
Балотели - Матри

со овој тим Наполи ќе не прегази

ај сега да ве видам! :) баравте доказ за негова лојалност, го добивте.. кога некој др вака ќе направи да ја запре платата додека е отсутен јавете ми се на фиксен :sneaky:

Oгучи Ониеву играше цела година без пари

Дај фиксниот да ти се јавим !!

таа од реал последна плата во кариера нека му е... не го величете потегов... прочитајте малце за делот од кариерата на Редондо во Милан

Oгучи Ониеву играше цела година без пари

Дај фиксниот да ти се јавим !!

мислев на ѕвезда, не на мистер мускуло :icon_mrgr: а и не на редондо што било пред 13 год..
сегашна "ѕвезда", од оние што се бањаат во пари.. онјеву и фламини ако се ѕвезди тогаш ќе ти дадам само 3 бројки од фиксниот - 043 :pos:

мислев на ѕвезда, не на мистер мускуло :icon_mrgr: а и не на редондо што било пред 13 год..
сегашна "ѕвезда", од оние што се бањаат во пари.. онјеву и фламини ако се ѕвезди тогаш ќе ти дадам само 3 бројки од фиксниот - 043 :pos:
Michael Owen kaj nas. Pay as you play dogovor.

Па и Мунтари не земаше плата за тие 6 месеци додека беше повреден, прифати само 1.5 мил за останатиот дел од сезоната. :icon_lol:
Форца Суљооо :icon_lol:
Sulley-MUNTARI.jpg

Michael Owen kaj nas. Pay as you play dogovor.

добро.. за него може да се сложам делумно оти е од поново време.. за разлика на пример од редондо.. :)
али па.. тоа беше едно време кога најголемите трансфери беа до 50-60 мил. не на пример сега бејл 100. или роналдо плата од 17 мил.. ајде сега на денешницава роналдо или меси да се повредат и да им кажат на реал и барса да не им даваат плата за тој период - аии чек.. па тоа беше само сон... лоша компарација е овоа во смисла милан-реал-барса ама гледано од неутрален аспект и без разлика на овоа со кака сега, едноставно е мисија невозможна..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom