Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
главно кака не смее да игра у милан прва постава, поарно сапонара да игра
--- надополнето: 15 септември 2013 во 02:25 ---
KAKA NE E ZA VO MILAN, NEKA SI ODI VO LA GALAXY SLOBODNO SHEVCENKO 2 DEL

Aмелија, Бонера, Запата, Емануелсон, Мунтари, Ночерино, Бирса, Матри.
Сите овие не се за во Милан ама па сите играт.

Не сам ја гледал утакмицата,и нејкам ни да гледам реприза оти знам дека ке се изнервирам многу.И не наогајте поединци Мексес требаше овоа,Запата требаше оноа.Екипата ако не игра како едно да си помагат еден со друг онај Мунтари шо му се дигнаа акциите и не игра како лани да затвара лево да помага на одбраната и онај емануелсон шо се понаша како офанзивен квалитетен бек,а со тоа отвара многу простор за контри и ги остава Мексес и Запата на цедило.Али ајде да не гледаме поединци за овај меч се криви сите.И да за Кака како може бе со Торино играт таков искусен играч да неможе ништо да не направе разочарал ме е скорз.Незнам шо ке прават и како ке прават битно за со Наполи очекувам тотална доминација и не е срамно овај резултат,овоа треба да и биде за памет дека не се кој знае шо и дека несмеат да потценуват никој.Исти пример се и они милијардерите од Мадрид

ај може со Селтик ќе тепаме и со овој тим, ама Наполи ќе не отвори :)

ај може со Селтик ќе тепаме и со овој тим, ама Наполи ќе не отвори :)

неможев да смислам дека шарави прави огромна разлика во играта, дуплите пасови и неговите утрчувања од левата страна страшно фалат... и кога не даваше голови многу придонесуваше, ама за жал тоа се гледа кога не игра

Poli received a strong knock on his thigh. The tests only showed minor damage. He could be ready for the Celtic match.
Montolivo has sustained an injury to his left thigh, and he will undergo further examinations in the next few days.

Боатенг убав гол даде, Антонини исто... зошто ни праат ваке? :D

Анте и крило стаса да игра :cuc:

Ако игра свака утакмица у напад ќе биде меѓу топ 10 стрелци у Серија А :icon_lol:
И на зима Нианг место со Кучка да го сменимо ќе го сменимо со Антонини :icon_lol:

некојси фиозиотерапевт по име жулио малдонадо кажал дека кака ќе отсуствува еден месец.. ајде ете ви шанса да се исплукате по него колку ви душа сака.. слободно!! :tapp:
ајде ве чекам сите.. "кака е ваков таков наков.. не е за милан, за ваму не наму е.." упм веќе и од него и од се.. само пред тоа запрашајте се што прави миланлаб ако уопште постојат сега.. имаат 20 повредени а сезоната не е почната, ама ако...
ready, set.. go!

некојси фиозиотерапевт по име жулио малдонадо кажал дека кака ќе отсуствува еден месец.. ајде ете ви шанса да се исплукате по него колку ви душа сака.. слободно!! :tapp:
ајде ве чекам сите.. "кака е ваков таков наков.. не е за милан, за ваму не наму е.." упм веќе и од него и од се.. само пред тоа запрашајте се што прави миланлаб ако уопште постојат сега.. имаат 20 повредени а сезоната не е почната, ама ако...
ready, set.. go!

гума играч

гума играч

п.с уште нема официјална потврда од милан..
он е гума како и бонера, силвестре, де шиљо, абате, монто, елша, нианг, пацо.. коинциденција? i don't think so!
--- надополнето: 15 септември 2013 во 22:45 ---
мене овоа ми е чиста провокација од шпанците.. знаат дека луѓето во сегашно време се палат на такви работи а посебно на твитер (објавата од малдонадо кој и да е прва стаса таму)
тие што го следеа процесот со неговото враќње ќе се сетат на новинарот од марка и неговата глупост дека преговорите пропаднале и се тоа.. се додека милан ќути е добро :)

Македонски Фан Клуб на АЦ Милан
Шпанските медиуми со бомба: Кака ќе отсустува еден месец поради болка во мускулот!!
Сепак, од Милан нема ни збор ни трага - ни пак некаква си официјална потврда за ова. Се чека Мил
ан да видиме дали е ова некоја нова провокација од Шпанија за Кака или пак има нешто...

:pos:
9412145-bomba-con-fusibile-e-cartoon-occhi-di-masterizzazione-over-white.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom