Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Оти велиш Запата слабо? 2-3 изгубени топки имаше после кои одма праеше фал за да нема опасност по голот. Според мене Запата беше еден од подобрите денес.

за првиот гол требаше да помага подобро но не е негова грешка..не дека беше слаб ама општо одбраната не беше на ниво Торино лесно правеше шанси а и поназад кога реков Черчи ќе се шета некој пиша повреден бил не играл :)

Поли аут, Монтоливо аут, Кака се пожали на повреда.
Е дури сега наеба Милане

Milan Channel reports that Poli will miss the matches vs. Celtic and Napoli (possibly also Bologna) due to the injury sustained vs. Torino.

Одма без испитување и дијагноза му дале. Монтоливо колку ќе го нема, еден месец?
И после медицинскиот тим не ни бил катастрофа. :pipi: Неможеме 3 кола да сврзиме со ист состав. Нека си ја испитаат причината за лесните повреди на фудбалерите.

Milan Channel reports that Poli will miss the matches vs. Celtic and Napoli (possibly also Bologna) due to the injury sustained vs. Torino.

Одма без испитување и дијагноза му дале. Монтоливо колку ќе го нема, еден месец?
И после медицинскиот тим не ни бил катастрофа. :pipi: Неможеме 3 кола да сврзиме со ист состав. Нека си ја испитаат причината за лесните повреди на фудбалерите.

Пластика. Све е пластика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom