- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Zimi takvoto pointeresnootkaza ozvucenjeto na najdobrite traki
....
Iskreno, kazete kako odigravme?
Сиена 2 дел
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zimi takvoto pointeresnootkaza ozvucenjeto na najdobrite traki
....
Iskreno, kazete kako odigravme?
леле значи кога ќе прочитам дека "некојси" не ја заслужувал капитенската трака.. (обично на фб мн ги има таквите "експерти").. дај бре не ме зафркавајте.. еден ден се плука по монтоливо, после по кака.. а кој треба да биде капитен во овој тим ви се молам?? чичко бонера да ги предводи овие цепеници?? барем луѓето паѓаат толку ниско со тоа што се сложуваат да бидат лидери и да се издвојуваат над 100 кубика дрва..
само да се плукало абе.. а за играта се одлучив да останам воздржана од секаков коментар оти ни тоа не заслужија
мартина is out
кака ти е класично дрво , поголемо дрво од бирса е ејј.. не ми се верува кој камен станал, јасно ми е оти не играше 4 години ... оффф мајко милааа оффф, дојди ден поли најјак да ни бидееееее
иста приказна.. "женско си, го сакаш кака многу, вљубена си, ќе сакаш да се мажиш за него" јбт.... cut the chase..Ostaj gi tie "eksperti", i bidi realna... Sooci se so faktot deka Kaka ne e i nemoze da bide kako nekad i deka negovoto vrakjanje(kako najgolem transfer ova leto) e promasaj!! Jest da e uste rano, no nekoi raboti se uste odma poznavaat.
Trgni gi nastrana emociite,sekjavanjata sto gi imas od Kaka... Toa bese pred 5-6 godini... sega sme druga pesna![]()
ееее тука те чекав!!
да те потсетам шо викаше пред некој ден???
"кака е закон, ќе придонесе многу, подобро он, бла бла"
сега ти е дрво??
ајде.. ќе си поќутам
--- надополнето: 15 септември 2013 во 02:14 ---
иста приказна.. "женско си, го сакаш кака многу, вљубена си, ќе сакаш да се мажиш за него" јбт.... cut the chase..
сама реков дека не зборувам за играта, туку за капитенската трака.. освен тоа пола од луѓето на форумов знаеле дека кака постои овие 4 год, а дали укл тв да го гледаат вака или само да се крека??
п.с никогаш нема да биде истиот кака, можеме ли ние да бидеме истите од пред некоја год??
поенатат е дека не БАШ ОН крив за лошата игра.. па што очекувате од човекот?? (ја најискрено не очекував ни да биде стартер иако сакав нормално)
дајте му време.. а не "ете кака се врати, му дадоа скапана капитенска трака и сега ради него изгубивме" ајде бе?!
Jest da e uste rano - рано е.. не очекувајте чуда од него, ама како што памтам ни ибра ни бало не беа фактори уште одма..
а иначе зш не се плука по др фудбалери нпр?? секогаш капитените си го кркаат на крајот.. тука мислам и на монто не само на кака..
baloteli i ibra ne bea faktori ????? hahah razmisli so kaza...
имам убаво размислено.. ти убаво прочтај - УШТЕ ОДМА не дека општо не биле..![]()
имам убаво размислено.. ти убаво прочтај - УШТЕ ОДМА не дека општо не биле..![]()
па двајцата беа стелци на дебито, за ибра не се сеќаам бап балотели не извади од пораз со 2 погодоци и ако тоа не е одма, шо е одма ? пред да стапне на терен да даде гол ?
--- надополнето: 15 септември 2013 во 02:24 ---
ибра мислам промаши пенал, а генерално на играта негова не се сеќаам а за балотели не праам муабет
главно кака не смее да игра у милан прва постава, поарно сапонара да игра
--- надополнето: 15 септември 2013 во 02:25 ---
KAKA NE E ZA VO MILAN, NEKA SI ODI VO LA GALAXY SLOBODNO SHEVCENKO 2 DEL
ееее тука те чекав!!
да те потсетам шо викаше пред некој ден???
"кака е закон, ќе придонесе многу, подобро он, бла бла"
сега ти е дрво??
ајде.. ќе си поќутам
--- надополнето: 15 септември 2013 во 02:14 ---
иста приказна.. "женско си, го сакаш кака многу, вљубена си, ќе сакаш да се мажиш за него" јбт.... cut the chase..
сама реков дека не зборувам за играта, туку за капитенската трака.. освен тоа пола од луѓето на форумов знаеле дека кака постои овие 4 год, а дали укл тв да го гледаат вака или само да се крека??
п.с никогаш нема да биде истиот кака, можеме ли ние да бидеме истите од пред некоја год??
поенатат е дека не БАШ ОН крив за лошата игра.. па што очекувате од човекот?? (ја најискрено не очекував ни да биде стартер иако сакав нормално)
дајте му време.. а не "ете кака се врати, му дадоа скапана капитенска трака и сега ради него изгубивме" ајде бе?!
Jest da e uste rano - рано е.. не очекувајте чуда од него, ама како што памтам ни ибра ни бало не беа фактори уште одма..
а иначе зш не се плука по др фудбалери нпр?? секогаш капитените си го кркаат на крајот.. тука мислам и на монто не само на кака..
е тука се наоѓаме на пола пат1. Fakt e deka si emotivno vrzana so kaka(da bidam korekten). ne si od onoj fazon <3 Kaka <3
2. Ne e on kriv, krivi se tie od uprava so imame ovolku mizeren tim. Oni i nikoj drug. A i do negde e kriv i kaka, posto normalno se ocekuva od nego da igra na nivo. (preeska ne go gledav natprevarot). Zatoa e "kupen".
3. Druga e prikaznaa so ibra i baloteli. Prviot e, bil i kje bide eden od najdobrite (ako ne i najdobar) napagac u svoeto vreme. Vtoriot e mlad ne e 31 godina, tuku skoro edna dekada pomal, sto znaci ima vreme on da se izgradi u najdobar napagac na svet (sigurno e megu najdobrite 4-5 napagaci na planetata, momentalno) .. Kaka tesko deka bi mozel da bide toa pred 5-6 godini, a baloteli moze da bide samo uste pojak. See the difference?
Plus, kapitenskata lenta ima ogromno znacenje za Milan(i za sekoj klub) . Zasto? Bidejki istata taa lenta pred 10-20-30 gdini e nosena od Baresi, Maldini,Costacurta,Gattuso,Seedorf. Likovi koi imaat OGROMNO znacenje za svetskiot fudbal, zatoa taa uloga u timot e dosta bitna i pritisokot e golem.