Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
да гледаме да ги земат хонда и љаич сега летово оти црно ни се пишува...

realno se nadevam deka silvestre nema da bide promasaj oti ne ni begaat 20 gola protiv celzi.. a vegrara spored mene treba da odi vo primavera edna sezona, nes slicno kako gabri..
so se odnesuva do honda i ljajic.. bogami.. bez niv ne sakam ni da zamislam so moze da ni se sluci.. najdobro resenie: niang => pozajmica vo genoa, se otvora mesto za ljajic..
a fiorentina ako sakaat da ja igraat istata igra kako cska neka bidat budali be :D porano ili pokasno i cska i fiorentina ke izgubat igraci za bez pari.. sega ako ne sakaat da zazalat so ne prifatile nekoe parice prethodno.. neka priakjaat i kjutat :D
--- надополнето: 3 август 2013 во 04:12 ---
tumblr_mqwv8budU61rs8bq2o4_1280.jpg

white sensation :icon_lol:
antonini so ovoa na glavata izgleda kako da se vratil od mrtvite:pos:

Ако го земат сеа Лаич (или како и да се пишува), ондак Хонда идат на зима како слободен трансвер. Нианг би требало да ојт во Џенова на позајмица за да си играт константно, а замени во нападот би биле Робињо, Петања, Пацини и ко ќе дојт Хонда. Исто така се надевам дека со овој трансвер би завршила бајката на Боатенг да игра напрет, а можно е и тој да е жртвата на овој трансвер.
Тука би биле ок во нападот, уште пред да ојт Тевез во Јуве кога го поврзуваа со нас, пишав овде дека по задоволен би бил со Лаич одколку со него зошто е млад и има огромен потенцијал во него, само карактерот ќе си го средит малце. Го засакав дента кога ни прошета низ одбрана исто како што Меси би ги прошетал на некои 5 годишни деца.
Ќе мораат да земат стопер ако сакаат да дадат надежи дека можиме нешто повеќе сезонава, зошто вака со повреда на Мексес или Запата на подолго, ќе се опростиме од 3то место, конкуренцијата е голема.

Шпекулации има доста.Љајич,Хонда и замена Нианг-Куцка.Љајич и Хонда ни се потребни секако,Нианг на позјамица е добра опција ем ке има повеке утакмици,ама зашо Куцка.Според мене не е лош играч и добро би ни дошол али у средината ги имаме,Де Јонг,Монтоливо,Мунтари,Кристанте,Поли,Ночерино,Траоре.Премногу играчи можда ако го откачеме Траоре и како негова замена Куцка би бил идеален

Ја за Кучка ни Антонини не би го дал не па Нианг :facepalm:

А тоа дека се договорил 5 годишен договор со 2 милиона плата ? Имаше нешто такво

Ама Лјаич и Милан се договориле на 5годишен договор со 2 милиони евра а се чекае уште одговорот на Фиорентина кој беше НЕ (според шпекулациите кои ги видов од кај србите).

Mnogu pametni ovie brakata Kucka za Niang. Nasite im kazale deka ne im treba igrac od sredniot red. Sto ne go dadat Perin :D

Sent from my Samsung Galaxy S3

Со Џенова се зборува за опција коспоственост, а не целосна продажба на Нианг... без разлика дали од другата страна ќе дојде некој фудбалер или ќе дадар пари.

Моментално не ни треба Куцка затоа и не ја прифатиле размената. Им треба пари за да го платат Љјаич или Хонда.
Инаку Љјаич го сменил агентот.
Milan continue negotiations with Fiorentina for Adem Ljajic, which could be closed at €10m after he changed agent

Не ми е јасно зошто толку сте напалени на Љаичов. Толку брзо сите го имаат заборавено инцидентот со Делио Роси? И сметате дека неговиот талент којшто сигурно е далеку од вонсериски, е поголем од оној на Нианг па се согласувате да се ослободиме од него,за да се земе фудбалер со можеби сеуште никаков карактер. Читам и не ми се верува,Љаич па Љаич.

Карактер.... Ибра имаше карактер? Касано? Балотели... таке да нема да пречи Љаич!

Бало е мрднат, Ибра мисли дека е бог, Касано... ѓубре неблагодарно.
Ама никој од овие не го потценувал тренерот и пцуел неговото дете. Во ниеден случај, ни на најмал начин, колку што знам јас барем.

Не ми е јасно зошто толку сте напалени на Љаичов. Толку брзо сите го имаат заборавено инцидентот со Делио Роси? И сметате дека неговиот талент којшто сигурно е далеку од вонсериски, е поголем од оној на Нианг па се согласувате да се ослободиме од него,за да се земе фудбалер со можеби сеуште никаков карактер. Читам и не ми се верува,Љаич па Љаич.

Ako furame so 3 napred(krilni igraci),Ljaic i te kako e pogoden transfer i odlicno zasiluvanje,posle Lamela,Ljaic e najdobriot desen krilen igrac vo Seria A!Niang sigurno nema da bide prodaden celosno,tuku kosopstvenost ili pak pozajmica,a u Genova sigurno ke igra CF(negova prirodna pozicia,koj kako krilo ja nemase taa brzina,prodorot i centarsutot)!
Pozadi El Sharawy,Balloteli,Ljaic,HONDA,koj bi bil klasicen AM,sredina Momtolivo i De Jong.so ovakov budget mislam deka treba da bideme zadovolni,ni preostanuva samo odbranata.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Ako furame so 3 napred(krilni igraci),Ljaic i te kako e pogoden transfer i odlicno zasiluvanje,posle Lamela,Ljaic e najdobriot desen krilen igrac vo Seria A!Niang sigurno nema da bide prodaden celosno,tuku kosopstvenost ili pak pozajmica,a u Genova sigurno ke igra CF(negova prirodna pozicia,koj kako krilo ja nemase taa brzina,prodorot i centarsutot)!
Pozadi El Sharawy,Balloteli,Ljaic,HONDA,koj bi bil klasicen AM,sredina Momtolivo i De Jong.so ovakov budget mislam deka treba da bideme zadovolni,ni preostanuva samo odbranata.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

И мое мислење е дека со овој, нападот(+1 млад и талентиран, крило, баш каков што ни треба,со оглед на неискусниот нианг и последниве 2сез. - дрвенестиот робињо) и средниот ред се комплетирани, ама... од кога милан градел иднина врз вакви играчи? како бе викате не ми сметаат? за мене е гомно, додека не го докаже спротивното, а гомна во мојот тим, не сакам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom