Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Антонини е икона на милан и наш капитен беше против Сао паоло...секако дека милион е малку...Malce ni e milion za crepov. Mnogu ni se 5 milioni za honda. E moj milane!
такво играчиште....Антонини е икона на милан и наш капитен беше против Сао паоло...секако дека милион е малку...такво играчиште....
- (Clean sheet)
. И зошто да лупнат 8 мил. или колку и да се за Љаич ,коа за дупла помала цифра може да го зеаме Хонда .
...уште не ми се верува шо ѓубре собравме -(When the fail is so strong, one facepalm is not enough ).Jas sum za dvajcata da se zemat. 12 mil e ok cena. Ili edniot sega a drugiot free vo januari.Манчестер Сити...
со Сао Паоло капитен ни беше Амелија- (Clean sheet)
. И зошто да лупнат 8 мил. или колку и да се за Љаич ,коа за дупла помала цифра може да го зеаме Хонда .
2-цата на сон или на манаџер може само да ги имаме у тим...уште да им поверував и се ќе беше топ
Хонда>Љаич.
П.С.Ќе го дочекам ли денот кога неспособната ретарда неречена Траоре ќе го напушти тимот...уште не ми се верува шо ѓубре собравме -(When the fail is so strong, one facepalm is not enough ).

ajde sega kako zamena za vergara uste nekoja apdejtirana verzija na bonera da doneseme![]()