Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И мое мислење е дека со овој, нападот(+1 млад и талентиран, крило, баш каков што ни треба,со оглед на неискусниот нианг и последниве 2сез. - дрвенестиот робињо) и средниот ред се комплетирани, ама... од кога милан градел иднина врз вакви играчи? како бе викате не ми сметаат? за мене е гомно, додека не го докаже спротивното, а гомна во мојот тим, не сакам.

Tvoe mislenje.clenot pogore ti dade nekoi iminja,i toa site igraa vo eden sostav,Gattuso,Ibra,Cassano,V.Bomel,Mexes,Muntari.kolku i da bidat igracite vo godini,tek vo Milan se izgradija kako licnosti,hemijata sto se stvara u klubot,nemoze na drugo mesto da se najde,prvo po nivnite izjavi ili ispadi von i na terenot.posleden e Balloteli,koj e dobar primer.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Ljaic e kvaliteten igrac, tocno deka karakterot mu e nikakov. Mlad,dobrw tehnika,timski igrac, znae da centrira i da proigra.... No nikako nemojte da zaboravite kakov odnos imase so dekio rossi, a plus frkite so mihajlovic.
Spored mene okej e da dojde, no mislam deka treba da ostane niang. Deteto ima potencijal da bide 10 pati podobard Ljaic. Mislan deka u sevo ova treba drug da se zrtvuva, ne niang. Deckovo na 17 godini igra opusteno bez pritisok i trca ko lud... plus sto nasiov trener go stavase desno krilo, sto od mars se vide deka ne e za taa pozicija i ne mu e maticna.
Mora nasive da razmislat bolje za taa varijanta. Mnogu faktori se u prasanje, a i ne e niang kako digao,cardaccio,vuidez i adiyah(i tn) pa da se prokocka negoviot potencijal. Kako kapak na se e sto detevo epten se trudi.
Odamna ne sme imale tolku dobar tinejdzer u milan(el sha i sciglio se 2-3 god postari, ne gi smetam za tinejdzeri).

Ljaic e kvaliteten igrac, tocno deka karakterot mu e nikakov. Mlad,dobrw tehnika,timski igrac, znae da centrira i da proigra.... No nikako nemojte da zaboravite kakov odnos imase so dekio rossi, a plus frkite so mihajlovic.
Spored mene okej e da dojde, no mislam deka treba da ostane niang. Deteto ima potencijal da bide 10 pati podobard Ljaic. Mislan deka u sevo ova treba drug da se zrtvuva, ne niang. Deckovo na 17 godini igra opusteno bez pritisok i trca ko lud... plus sto nasiov trener go stavase desno krilo, sto od mars se vide deka ne e za taa pozicija i ne mu e maticna.
Mora nasive da razmislat bolje za taa varijanta. Mnogu faktori se u prasanje, a i ne e niang kako digao,cardaccio,vuidez i adiyah(i tn) pa da se prokocka negoviot potencijal. Kako kapak na se e sto detevo epten se trudi.
Odamna ne sme imale tolku dobar tinejdzer u milan(el sha i sciglio se 2-3 god postari, ne gi smetam za tinejdzeri).

Не ми е јасно зошто толку сте напалени на Љаичов. Толку брзо сите го имаат заборавено инцидентот со Делио Роси? И сметате дека неговиот талент којшто сигурно е далеку од вонсериски, е поголем од оној на Нианг па се согласувате да се ослободиме од него,за да се земе фудбалер со можеби сеуште никаков карактер. Читам и не ми се верува,Љаич па Љаич.

ќе знаеш за што се прави муабет ако си го следел во изминатата сезона, љаич за нианг е вансериски, а момчето ќе си го среди карактерот во милан

Со Џенова се зборува за опција коспоственост, а не целосна продажба на Нианг... без разлика дали од другата страна ќе дојде некој фудбалер или ќе дадар пари.

Курнази се сега малите клупчиња мамето нивно :D , барат ко сопсвеност ако не им дадеш тоа или право на одкуп играчите ке скапат на клупа тое то

зошто петања влегува во прв тим пред симоне ганз, кој што лани имаше дадено дупло повеќе голови од ппетања а и гледам ценава на трансфермаркт му е повисока, а и постар е една година, некој шо ги следел повеќе примавера може ли да ми разјасни ?

зошто петања влегува во прв тим пред симоне ганз, кој што лани имаше дадено дупло повеќе голови од ппетања а и гледам ценава на трансфермаркт му е повисока, а и постар е една година, некој шо ги следел повеќе примавера може ли да ми разјасни ?

Затоа што не е се у головите и затоа што Ганз е дрво.

Којзнае дали ќе успее ко Палоски да се шлепа низ тимчиња од Серија А

Aнте Ботовина денес полни 31 година време е да се откачат од него.

Не го сакате Љјаичов епа трпите го Боатенг десно крило. :D
Ако не се донесе еден од Хонда и Љјаич циганот цела сезона ќе си игра АМ, RW немој да мислите дека Нијанг ќе игра таму. :pipi:

Најверојатна формација против Челзи.
Силвестре-Закардо тандем од соништата :icon_lol:

milan-chelsea-420x513.jpg

ganz od sredinata na juli e na pozajmica vo lumezzane (serie c ili lega pro).. izgl pocna tradicija da stanuva kapitenite na primavera da begaat dr sezona :D
--- надополнето: 4 август 2013 во 12:02 ---

klupava na celzi protiv nasata... :eek::свиркам:
da ne zboruvam za prv tim.. :pos:

Мн пати пишува у 00 и 30 па играт од 2-3 затоа прашувам

Јас читав на нет и пишува дека ке играме во 22:30 со Челзи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom