Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Уф... не ми е сеедно за Амброзини. Сепак беше дел од легендарната генерација.
Никогаш нема да го заборавам голот против ПСВ, уште се сеќавам каде го гледав натпреварот и каква ми беше реакцијата.

Форца.

Изгледа, одличен крилен играч, чуство за осет при постигнување голови, прецизни асистенции, а?
Го имаме Сапонара ;) Ако дојде нека е добродошол али не сам прочитал никаде шпекулација за него

City want at least €10m for Carlos Tevez - or else they want El Shaarawy to be included in the deal. [Sky]
Може и ќе ја договорат работата со Тевез, 10 мил. може да се платат Робињо аут- Тевез ин :LOL:

Никогаш нема да го заборавам голот против ПСВ, уште се сеќавам каде го гледав натпреварот и каква ми беше реакцијата.

Форца.

Асистира на Марли играчот :icon_lol:

-Sportitalia пишува дека Милан е фаворит за да доведување на Ериксен,цената е €10m.

Sky Italia пренесува дека Амброзини ги одбил сите понуди кои доагаат од Америка и дека добро ке размисли за Фиорентина.Неговиот агент рекол дека моментално не преговараат со ниеден клуб.

Според Sportitalia Милан пратил понуда за позајмица+опција за купување (€5m+10m) Ален Halilovic.

Форца.

И јас ќе го поздравев со ова видео! Еден од моите најекстатични моменти откога навивам за Милан. Во транс бев, плачев од среќа! :) Во врискањето ми излезе цела мржња која ја имав собрано за тоа гомното од голман Гомез кој против нас секогаш бранеше како издрогиран.

Овој гол на Амброзини мислам дека го доживеав исто као и вториот на Инзаги во финалето против Ливерпул, последниот пенал на Шевченко против Јувентус, последниот гол на последната утакмица на Пипо... Влегува во моментите поврзани со Милан кои ќе ги памтам секогаш...

Фала за се Амбро и среќно!

Играчиште, свите што го хејтавте да му го испушите курот а :love:

Еден од поомилените играчи ми бил, еден од они кој најмногу го сакале клубот, и највише се бореле за истиот...
Посебно на Интерашите маме им ебаваше од ќутек давање, никад нема да му ги забраем клизачот над Занети, и кој претрча пола терен да го изблокира Станковиќ и да спаси чист гол...

Последните 25 секунде...

и да

ambrosini_striscione_scudetto.jpg

Човечиште !!! Kaпа доле мајсторе....

Сеа збор два за проектов, значи да не се праемо мутави, ако тој проект постои, све се врти околу Бало, моментално он е единствениот што е недопирлив, а не Шарави...

Искрено и ја не сум нешто многу импресиониран од Ел, има уште многу он да докажува, посебно ме плаши неговата игра у вториот дел на сезоната...
Појќе полагам надежи у Де Шиљо...
Значи не сум да се продаде, би сакал да остане, да се развива, и да земе еден ден Балон Д ор, али ако ми каже некој мене утре дека Ел Шарави си иде, 40 милиона се даваат, за тие Пари доаѓаат Наинголан и Пасторе, плуз Тевез ќе ни го дадат гратис...
Верижно после Боатенг си иде, доаѓа брат му или Видиќ, Робињо си иде, доаѓа Лавеци ....

Мојата реакција би била, Ќао Ел Шарави, со среќа со фудбалот и фризурата во натамошниот живот...

И да, не го сакам Ериксен, не ми прае мерак ич, нежен ми е многу , и ме подсеќа на Аквилани... Просек ебан, ништо појќе ...

Знаев кои луѓе ќе ја препознаат вистинската вредност на Амброзини. :)

Од денешениве шпекулации најмногу ми се допадна што го поврзуваат Милан со Халиловиќ. Иако изворот не е баш најсигурен, освен за Поли, друго нешто не памтам да погодил. Најталентиран играч од овие простори после Савичевиќ и Бобан. Се збореше дали Ковачиќ може да биде подобар од Бобан, но со сиот респект кон малиот, мислам дека не може да го достигне тоа ниво, иако може да има одлична кариера. Ако некој има шанси да ги достигне Дејо и Звоне, тогаш тоа е Халиловиќ.

Знаев кои луѓе ќе ја препознаат вистинската вредност на Амброзини. :)

Од денешениве шпекулации најмногу ми се допадна што го поврзуваат Милан со Халиловиќ. Иако изворот не е баш најсигурен, освен за Поли, друго нешто не памтам да погодил. Најталентиран играч од овие простори после Савичевиќ и Бобан. Се збореше дали Ковачиќ може да биде подобар од Бобан, но со сиот респект кон малиот, мислам дека не може да го достигне тоа ниво, иако може да има одлична кариера. Ако некој има шанси да ги достигне Дејо и Звоне, тогаш тоа е Халиловиќ.

Fm13 Wonderkid-от ? Мал е бе луѓе не се зезајте 16 години е има лепче да јади, сепак неверојатен талент е дајте му време да не се упропасти детето

Fm13 Wonderkid-от ? Мал е бе луѓе не се зезајте 16 години е има лепче да јади, сепак неверојатен талент е дајте му време да не се упропасти детето
17 polni sega na 18-ti a i da dojde mislam deka 1-2 god ke pomine vo primavera ili na klupa ili eventualno kupuvanje i vrakanje vo d.Zagreb na pozajmica.

Зошто мислите дека ако си замини Шарави ќе дојде Пасторе. Пред 2 години го кипија 42 милиони, а сега нас да ни го подадат за 25 милиони.
Пасторе ти е дефиниција за неконстанстност. На сите важни натпревари со Палермо се губеше против големиве екипи.
Играше 2 сезони во Палермо. Во првата се покажа со 3гола и 9асистенции. Во втората сезона 11гола и 5асистенции. И тоа тие асистенции и голови против Катанија и Лече и сличните. Да не прајме муабет како сега 2 години игра со второкласни клубови во Франција, и како и таму не задоволи со прикажаното.
Никогаш не ме импресионираше играчот. Добар е, ама не е тоа што му на фали на Милан во моментот. И сигурно не би го заменувал за Шарави барем во моментот.

Тевез е 29 години и има полошо понашање него балотели. За 2 години ќе му ск*рчи и ќе побара да си замини во Аргентина, ако не го играме прва постава.

Единствени играчи кои би требало да го сменат Шарави се Геце, Иско и Ламела

Халилович дебитираше против Португалија за А селекцијата на хрватска,метар и жилет:D ке биде ист како модрич у височина само мн по квалитетен од него оти детето е ств звер.Да го донесеме у примавера да си газе
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 11:59 ---
Милан загризал за Хонда доага како слободен играч во Јануари :pos: Добро загризување:vozbud:

Da ke dadat 15 mil za da igra vo primavera. Ili vo prv tim na 18-19 god ili neka si ostane tamu kade sto e. Ne veruvam da ni go dadat na pozajmica zatoa sto ima klubovi koi mozat da go kupat naednas.

ке го купат за 5 милиона ке игра 1 год у примавера не повеке
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 12:13 ---
За Thereau сакат да ја понудат и другата поливуна од Палоски :tapp:
изјава на галијани дека замена за амброзини е кристанте а за јепес-вергара и за Пацини-Петања

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom