Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Подобар ден не сам видел.Сапонара преска ја следев утакмицата Норвешка-Италија до 21,и утакмицата шо ја играше во баражот за серија а,ств звер играше и како плејмејкер,и како десно крило.Со норвешка највеке ми се засвига шо се врака многу назад и игра одлично у одбрана одзима и топки многу,друго многу важно дава страшни топки ств ме изненади,брзина,и дриблинг.Мислам дека ке биде голема конкуренција ако дојде и тевез кој се шпекулира дека е многу блиску до милан.И нешто шо не ми се свига Ериксен,да талент добар играч али не ни е потребен ако дојде тевез ке се лупнат пари за креативец кој го имаме веке (Сапонара) а ке ни остане одбраната незакрпена.

Подобар ден не сам видел.Преска ја следен утакмицата Норвешка-Италија до 21,и утакмицата шо ја играше во баражот за серија а,ств звер играше и како плејмејкер,и како десно крило.Со норвешка највеке ми се засвига шо се врака многу назад и игра одлично у одбрана одзима и топки многу,друго многу важно дава страшни топки ств ме изненади,брзина,и дриблинг.Мислам дека ке биде голема конкуренција ако дојде и тевез кој се шпекулира дека е многу блиску до милан.И нешто шо не ми се свига Ериксен,да талент добар играч али не ни е потребен ако дојде тевез ке се лупнат пари за креативец кој го имаме веке (Сапонара) а ке ни остане одбраната незакрпена.

Кој така ?

Абе сеа....ако правиме реален муабет,значи реален не навивачи Шарави откако дојде Бало потона во земја. Сакале да си го признаеме тоа или не така беше. Летна во облаци со нијанг и бало си направија кланче и почнаа да прават класични цигански работи. После кога почна тоа и на формата да му се одразува и кога почна редовно во 50-60-та мин да го вади Алегри овој почна да се понаша ко невоспитано детиште. Не иде така тоа. Нека го види тој што го дупеа со другарчињата(и боатенг тука спаѓа) што го викаа дедо,е тој Де Шиљо тој еден ден ќе стане икона на Милан како Малдини,ама не му е поважно посељачка фризура да има,него си игра,секоја шанса ја користи.

Јас лично сакам да остане Шарави,ама да сум газда на тим и некој да ми понуди 40 мил. за копиљ што изигра на врвно ниво една полусезона ? Кој нема да прифати. Сеа тоа што се гомна и што не ги инвестираат парите не збориме тоа се знае.
Галијани мислам дека се плаши да не му се случи Пато втор дел,вечен талент,а да го испушти пак Тевез.

А тоа дека ќе му се посерат на "проектот" ќе му се......
сеа дека потона во земја тука грешиш...Шарави не беше експлозивен ко во прв дел на сезона али ипак имаше доста удел во понатамошниот дел ...во 80% од головите што беа дадено од кога дојде балотели Шарави имаше удел...така да не е дека потона баш во земја...башка плус заедно во репрезентација играат доста се познаваат и понатака можат само се подобри и подобри да бидат.. А Тевез е играчиште и не е толку хитно за во напад за да се прават такви измени... и на тимот не му се веќе потребни такви драстични проблеми во делови на тимот каде што сме супер...

Имам катастрофа компјутер од 97 извини се исправив за Сапонара зборувам:pos:

А Обратен од НОрвешка, тој е мислам по твој вкус, убаво би дошол по крилнара позиција, мајстор од играч, тој заедно со педофил, има пуздре да прават, што мислиш за тоа?

GRAZIE AMBRO ! GRAZIE

1002819_259635627510455_335406536_n.jpg

Замина и последниот играч од таа генерација на Милан која ме натера да се заљубам во тимот!!

Од новата генерација се само Абијати, Фламини, Антонини и Бонера, играчи кои повеќе од 5 год се во тимот. Идните легенди. :pos: :D

А Обратен од НОрвешка, тој е мислам по твој вкус, убаво би дошол по крилнара позиција, мајстор од играч, тој заедно со педофил, има пуздре да прават, што мислиш за тоа?

Јас мислам дека си ти далеко од фудбало.Позз
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 22:37 ---
Има ли некој верен навивач на милан на фан клубо или сите сте навивачи на 3-4 клуба и имам доста сретнато шо коментираат и на фан страните на јуве и на интер.Нема никој подршка за клубот,да си оде амброзини оде си амброзини ејјј фламини јепес ночерино антонини се тука,ке си отиде и фламини и јепес и ночерино и антонини тогај кој ке ви смета запата и мексес шо не извадиа оваа сезона само плукате по клубо и шо и да се случе се ви нешто смета срамота!!! Овоа е срамота.Купувале пензионери.Интерес за Белфодил 21 годишен играч,ејјј педофил врска нема а никад у живот го нема гледано.Жоргињо го купиме,ејј купуваме играчи од серија б.Очекувам да пристигне и Рењи од Еполи кој игра лев бек и има 21 година и очекувам наскоро да го пцувате по фан клубо СРАМОТА!!!!

Има ли некој верен навивач на милан на фан клубо или сите сте навивачи на 3-4 клуба и имам доста сретнато шо коментираат и на фан страните на јуве и на интер.Нема никој подршка за клубот,да си оде амброзини оде си амброзини ејјј фламини јепес ночерино антонини се тука,ке си отиде и фламини и јепес и ночерино и антонини тогај кој ке ви смета запата и мексес шо не извадиа оваа сезона само плукате по клубо и шо и да се случе се ви нешто смета срамота!!! Овоа е срамота.Купувале пензионери.Интерес за Белфодил 21 годишен играч,ејјј педофил врска нема а никад у живот го нема гледано.Жоргињо го купиме,ејј купуваме играчи од серија б.Очекувам да пристигне и Рењи од Еполи кој игра лев бек и има 21 година и очекувам наскоро да го пцувате по фан клубо СРАМОТА!!!!

Убаво ви кажа човекот,засрамете се пичка ви матер.

:pos:

Астори направи пенал на пријателската со Хаити. Каков глупак овој ли вреди 15 мил па и не знам како доби место во Италијанската репрезентација? :pos:
И официјална вест за заминувањето на Амброзини.
http://www.acmilan.com/it/news/show/147802

Неко меѓу нама није наш. Не ми одговори за Обратен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom