Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имаме СапонараИзгледа, одличен крилен играч, чуство за осет при постигнување голови, прецизни асистенции, а?
Уф... не ми е сеедно за Амброзини. Сепак беше дел од легендарната генерација.
Никогаш нема да го заборавам голот против ПСВ, уште се сеќавам каде го гледав натпреварот и каква ми беше реакцијата.
Форца.
Уф... не ми е сеедно за Амброзини. Сепак беше дел од легендарната генерација.
Никогаш нема да го заборавам голот против ПСВ, уште се сеќавам каде го гледав натпреварот и каква ми беше реакцијата.
Форца.
Знаев кои луѓе ќе ја препознаат вистинската вредност на Амброзини.
Од денешениве шпекулации најмногу ми се допадна што го поврзуваат Милан со Халиловиќ. Иако изворот не е баш најсигурен, освен за Поли, друго нешто не памтам да погодил. Најталентиран играч од овие простори после Савичевиќ и Бобан. Се збореше дали Ковачиќ може да биде подобар од Бобан, но со сиот респект кон малиот, мислам дека не може да го достигне тоа ниво, иако може да има одлична кариера. Ако некој има шанси да ги достигне Дејо и Звоне, тогаш тоа е Халиловиќ.
17 polni sega na 18-ti a i da dojde mislam deka 1-2 god ke pomine vo primavera ili na klupa ili eventualno kupuvanje i vrakanje vo d.Zagreb na pozajmica.Fm13 Wonderkid-от ? Мал е бе луѓе не се зезајте 16 години е има лепче да јади, сепак неверојатен талент е дајте му време да не се упропасти детето