Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Вчера беше последна утакмица за Јанкуловски и се пензионираше, а инаку само пари за Боатенг околу 15-18 и со тие пари Алкантара друго не вреди.

1005694_344369105666765_1852745125_n.jpg

Коа прочитав ова за трампава Џером + 5 милиони за Кевин Принс Боатенг, прво помислив дека нешто сакаат да ни подметнат. Да не е нешто болен, повреден хронично, не знам.. Не ми е реално никако.
Ајде што мислам дека Џером вреди појше прво во пари од брат му, со оглед на колкава-толкава константност во играта, искуство кое го има, зошто ипак играше големи утакмици во ЛШ со Баерн и ипак е европски шампион, па сеа тие уште да ни доплателе 5 милиони :pos:
Не знам... или е ултра безвезна шпекулација, или овие сакаат да ни подметнат нешто или Гурадиола глеа нешто во Кевин Принс што ние досеа го немаме видено.

Џером има 26 утакмици во Бундес сезонава. Ако тоа е “ретко добивање шанса“, незнам колку треба да игра за да биде “често добивање шанса“ Кога не играше беше повреден. Ги изигра двете утакмици со Барселона на високо ниво, го изигра финалето на високо ниво.
До лани мислев дека е слаб играч, ама годинава ме демантираше. Се навикна на централен дефанзивец и сигурен сум дека кога би дошол би бил најдобар дефанзивец во екипа кај нас.

Максимално нереално ми делува таква трамна на браќава, ама со оглед на тоа дека Боатенг сигурно ќе си оди ( поради платата, договорот и слично) јас ваква трампа би прифатил што побрзо додека не се премислат.
Коа би се десила, некој некого би направил будала. Е сеа не знам кој кого.

Шпекулацијата не постои у германските медиуми,во ниеден релевантен медиум нема таква информација такада тоа е 100% измислено,вероватно од некој трет,такада нема врска тоа.

Не е проблемот што ќе дојде Матри. Проблемот е што ќе ги ојачаат Јуве со тие 12 милиони

Manuel Pellegrini has included Carlos Tevez in his Manchester City plans and will reinforce his position at the club by offering the troublesome Argentine a new two-year contract.
Source: Daily Telegraph
Sunday, June 9, 2013

Ако ова е вистина,мислам и се надевам дека нема да испадне ништо од трансферот Тевез + 25милиони за Ел Ша.

Еве скаут анализа за Вергара, од некои кои секако разбираат појше од нас. :) Со доста високи оценки го оцениле, се надевам дека се барем блиску до тоа што вистина е Џерсон Вергара. :)
Ако оваа анализа им е бар 70% точна, тогаш ние имаме потенцијален иден ѕвер во одбрана, што стварно многу сакам да е точно. :)

Тереау,Диаманти,Цивели,Бианки.Не ни требаат овие пензионери

А од овие што се возат низ СК во Вторник/Петок може некој да земеме или не ?
шо според тебе овие се добри играчи
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 18:47 ---
Ди Марија : Би сакал да останам во Реал , Бејл ќе дојде во Реал но затоа јас патувам за Милан.Што поскоро сакам да се видам со Галијани.

Reports say that Milan have approached Bologna with a €10m offer for Alessandro Diamanti.

Jherson: "My characteristics? I'm a defender who's strong and fast, and I have a very good technique."
Jа средил и фризурата :LOL:

943265_172042662962558_133337721_n.jpg

време е гатузо да се врате у милан треба да се средат некој работи:D

Сите ќе ги остриже ако дојде. Има да ги строи и играчите и управата.

Уште ова немавмо у екипа, црнец педер !!

Браво !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom