јас се кладам дека ако Милан достави понуда за Алкантара, кај нас ќе дојде.

исто чуство имам и за Љаич.
Патем Робињо секако си оди. Сантос го продаде Неимар и лапна 35 милиони се на се. Ама останаа без една икона во клубот. Сега ќе го вратат робињо. Сега Галијани ќе игра малку тактички со цел да му ја зголеми цената на Робињо. Едноставно Робињо е легендата на Сантос сите таму сакаат тој да се врати, друго име не ни разгледуваат. Поради тоа што има уште една година од договорот на Милан ќе му понудат претпоставувам 6-7 милиони. Е сеа Милан сака малку да ја крени цената па зато прават некој сплетки вакви. Едно е сигурно
Робињо ќе си оди.
За колку пари ќе видиме, ама сигурно ќе си оди. Дури негде прочитав дека Сантос сакале да го дадат Ф.Андерсон + 5 милиони за Робињо.
Монако демек понудиле за Боа 12 милиони, алегри не знаеше да го искористи, сидорф ако дојде, знае колку му е силата на Боатенг (оти заедно нели играа) и сигурен сум дека ќе го продаде.
Емануелсон не сакал да се врати во Италија и значи ќе се продаде сигурно за некаде околу 6 милиони.
Проблем е сега Нончерино кој ќе сака да го купи. Не ми се верува дека Бенитез (Наполи) ќе го сака. Оти нели предоходно Мацари саккаше да го земи во Наполи.
Таиво ќе одел демек во Интер за 4милки.
Безразлика кој тренер ќе дојди: Боа, Робињо, Емануелсон си одат СИГУРНО. Освен нив можни се и Ноче,Антонини,Траоре,Таиво.