Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мислам дека Берлускони одолговлекува, за Алегри сам да побара да ојт во Рома и да останит необештетен. Знајме за такви работи договори колку се скржави, и мислам така ќе бидит, ќе се договорот Алегри да ојт во Рома, а кај нас на чело одма ќе застанит Сидорф. Во почеток не ни сакав да слушнам за него, ама како шо врвит времево, си викам и не мојт да е толку лош, имат огромно искуство како играч, работел со многу светски тренери, белким имат нешто во него. А Тасоти никако да си ојт. Добро би му дошло на Сирорф неговото искуство и знаење.

Ми стигна документацијата од Милано. :)

Сеа се потребни вистински заинтересирани членови, кои сакаат да бидат дел од тој ФанКлуб, да бидат регистрирани навивачи на Милан. Членовите на официјалниот ФанКлуб имаат погодности, попусти нормално и слично. Првите 30 члена се сметаат за оснивачи и мислам дека имаат малце поголеми погодности според Статутот на ФанКлубот кој исто така го добив на италијански јазик. :)

Тие кои се стварно заинтересирани, да ми се јават во ПП, ќе ми требаат лични податоци, па на крај и потпис.

Досега сме имале иницијативи да почнеме со веб страна, блог и слично, ама ова сеа е сериозна работа, стигаат членски карти и слични реквизити, се работи за вистинска организација со членство и раководство па сеа ни треба нешто појше од тапшање по рамо, ни требаат вистински членови. :)
Здравје, да се официјализираме, па ќе организираме дај Боже и заминување во Милано на утакмица следнава сезона.

Не бидете никакви, не дозволувајте да падне угледот на форумов, зошто од овде очекувам најмногу поддршка. Или бар очекував, а се надевам нема се разочарам. :)

Untitled.png

Еве ви слика за да видите дека стварно е озбилна работа и не зборам безвезе. :)

FORZA MILAN!!!!!

Ене ни го Жоржињо, од 2015 ќе заигра за Милан.. сега па им го дадоа на позајмица на Верона.. кај и да е, се очекува и Рењини од Емполи да го осигураат :) и па една иста приказна.. купуваме надежни, некои идни таленти, завршуваме со прази раци.. единствено се надевам дека кој и да биде тренер ќе го игра Сапонара новава сезона, оти човек како него не се остава на клупа - особено не во ситуација кога немаме ниту еден вистински плејмејкер..
--- надополнето: 30 мај 2013 во 13:18 ---
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=113240 - Allegri-Seedorf: teatrino che paralizza il Milan e il mercato.. е баш за овоа викав синоќа.. претераа.. оди, не оди, оди, не оди.. ајде, денеска изгл е д-денот :)

Taken Jorginho, remains a year in Verona. Now under with Regini

Tuttosport

Milan have defined the purchase of Brazilian midfielder Jorginho, born 1991, from Verona. The talented italobrasiliano Hellas will remain for another season on loan. This was written by Tuttosport. Now for the Rossoneri's leadership, attention to another under messosi to light in B, Vasco Regini, Empoli defender.

хах тутоспорт.. види ете во фан куб Јуве што пишуваат за тој весник..

Тие кои се стварно заинтересирани, да ми се јават во ПП, ќе ми требаат лични податоци, па на крај и потпис.

Досега сме имале иницијативи да почнеме со веб страна, блог и слично, ама ова сеа е сериозна работа, стигаат членски карти и слични реквизити, се работи за вистинска организација со членство и раководство па сеа ни треба нешто појше од тапшање по рамо, ни требаат вистински членови. :)
Здравје, да се официјализираме, па ќе организираме дај Боже и заминување во Милано на утакмица следнава сезона.

Не бидете никакви, не дозволувајте да падне угледот на форумов, зошто од овде очекувам најмногу поддршка. Или бар очекував, а се надевам нема се разочарам. :)

Се е добро, само што фанови на Милан не се само членови на овој форум. Јас мислам да се изрекламира малку иницијативата (ФБ и слично) и да се одреди некое место каде што треба да дојдат сите заинтересирани за да пополнат. Нормално, основата нека биде од форумов, за да се знае отприлика за колку луѓе се работи... Но, тешко и да се соберат 30 луѓе од овој фан клуб.

Ми стигна документацијата од Милано. :)

Сеа се потребни вистински заинтересирани членови, кои сакаат да бидат дел од тој ФанКлуб, да бидат регистрирани навивачи на Милан. Членовите на официјалниот ФанКлуб имаат погодности, попусти нормално и слично. Првите 30 члена се сметаат за оснивачи и мислам дека имаат малце поголеми погодности според Статутот на ФанКлубот кој исто така го добив на италијански јазик. :)

Untitled.png

Еве ви слика за да видите дека стварно е озбилна работа и не зборам безвезе. :)

FORZA MILAN!!!!!
јас сум од пробиштип како ке ти дадам потпис
--- надополнето: 30 мај 2013 во 14:26 ---
еј требат ни овакви таленти играчи по 21 година еве Жоржињо и Реџини ако ги земеме наредната сезона ке калат у серија а шо е добро да се виде до дека се а сидорф ке има буџет секако ако си одат боатенг и робињо ке ни донесат некаде околу 30 милиона со нивните плати годишно шо ги заработуваат ке се донесат играчи сигурно нема да остане истио состав ке има измени

http://www.facebook.com/photo.php?v=10200662137690395
и то... :unsure:
+ раиола во виа турати, робињо може и да остане.. и божемски ако ние го дадеме алегри на рома, галијани ќе барал да ни го пуштат де роси. - што ми е тешко за вррување, ама ај :)

+ раиола во виа турати, робињо може и да остане.. и божемски ако ние го дадеме алегри на рома, галијани ќе барал да ни го пуштат де роси. - што ми е тешко за вррување, ама ај :)
pato (n) што се случи со еден голем талент

Робињо демек попрво ќе го продолжел договорот него што ќе си одел..
Исто рекол дека Нианг оди под негово крило а и дека не е точно тоа за дека Ибра би прифатил и дупло помала плата да се врати во Милан и дека ќе останел во ПСЖ
Исто Јепес сигурно си оди само каде ќе видиме :)

јас се кладам дека ако Милан достави понуда за Алкантара, кај нас ќе дојде. :)
исто чуство имам и за Љаич.

Патем Робињо секако си оди. Сантос го продаде Неимар и лапна 35 милиони се на се. Ама останаа без една икона во клубот. Сега ќе го вратат робињо. Сега Галијани ќе игра малку тактички со цел да му ја зголеми цената на Робињо. Едноставно Робињо е легендата на Сантос сите таму сакаат тој да се врати, друго име не ни разгледуваат. Поради тоа што има уште една година од договорот на Милан ќе му понудат претпоставувам 6-7 милиони. Е сеа Милан сака малку да ја крени цената па зато прават некој сплетки вакви. Едно е сигурно Робињо ќе си оди.
За колку пари ќе видиме, ама сигурно ќе си оди. Дури негде прочитав дека Сантос сакале да го дадат Ф.Андерсон + 5 милиони за Робињо.

Монако демек понудиле за Боа 12 милиони, алегри не знаеше да го искористи, сидорф ако дојде, знае колку му е силата на Боатенг (оти заедно нели играа) и сигурен сум дека ќе го продаде.

Емануелсон не сакал да се врати во Италија и значи ќе се продаде сигурно за некаде околу 6 милиони.

Проблем е сега Нончерино кој ќе сака да го купи. Не ми се верува дека Бенитез (Наполи) ќе го сака. Оти нели предоходно Мацари саккаше да го земи во Наполи.

Таиво ќе одел демек во Интер за 4милки.

Безразлика кој тренер ќе дојди: Боа, Робињо, Емануелсон си одат СИГУРНО. Освен нив можни се и Ноче,Антонини,Траоре,Таиво.

Робињо демек попрво ќе го продолжел договорот него што ќе си одел..
Исто рекол дека Нианг оди под негово крило а и дека не е точно тоа за дека Ибра би прифатил и дупло помала плата да се врати во Милан и дека ќе останел во ПСЖ
Исто Јепес сигурно си оди само каде ќе видиме :)

хаха.. најпаметен потег на векот.. е богами сега станува се што викав дека не треба да станеме :facepalm: фудбалери со енормни плати за италија остануваат, се прават talents gone bad финти, не се купува што ни треба, туку се што ќе ни текне.. браво бе :tapp:
ибра.. поголема е шансата сите можни бивши фудбалери заедно да се вратат, отколку ибра што некогаш ќе се врати.. убава медиумска лага, секоја им чест :)
а јепес сиг си оди - мислам викаа во колумбија, негови замени се вергара и сивели.. само за сивели се чека овоа со тренерот да се реши за и он да потпише..

јас се кладам дека ако Милан достави понуда за Алкантара, кај нас ќе дојде. :)
исто чуство имам и за Љаич.

Патем Робињо секако си оди. Сантос го продаде Неимар и лапна 35 милиони се на се. Ама останаа без една икона во клубот. Сега ќе го вратат робињо. Сега Галијани ќе игра малку тактички со цел да му ја зголеми цената на Робињо. Едноставно Робињо е легендата на Сантос сите таму сакаат тој да се врати, друго име не ни разгледуваат. Поради тоа што има уште една година од договорот на Милан ќе му понудат претпоставувам 6-7 милиони. Е сеа Милан сака малку да ја крени цената па зато прават некој сплетки вакви. Едно е сигурно Робињо ќе си оди.
За колку пари ќе видиме, ама сигурно ќе си оди. Дури негде прочитав дека Сантос сакале да го дадат Ф.Андерсон + 5 милиони за Робињо.

Монако демек понудиле за Боа 12 милиони, алегри не знаеше да го искористи, сидорф ако дојде, знае колку му е силата на Боатенг (оти заедно нели играа) и сигурен сум дека ќе го продаде.

Емануелсон не сакал да се врати во Италија и значи ќе се продаде сигурно за некаде околу 6 милиони.

Проблем е сега Нончерино кој ќе сака да го купи. Не ми се верува дека Бенитез (Наполи) ќе го сака. Оти нели предоходно Мацари саккаше да го земи во Наполи.

Таиво ќе одел демек во Интер за 4милки.

Безразлика кој тренер ќе дојди: Боа, Робињо, Емануелсон си одат СИГУРНО. Освен нив можни се и Ноче,Антонини,Траоре,Таиво.

вечер закажале состанок Галијани и Алегри изгледа ќе биде шут карта :)

дај боже сивели да не одбие..или да добие тешка повреда ...и никад да не стапне во миланело..преку к*р од такви играчи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom