Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
абе ако мислите дека сум некој друг од порано немора да ме додавате кажа ви го фб ако нејкете неморате ке се заебаваме ајде божем сме деца

аииииииии три страни се објаснуваат за таиво .... јаки :pos:

Едноставно никого не остава рамнодушен. Ќе видиш кога ќе заигра за Интер... Ако Ганди успее да го доведе... :)

Не можев ни да предпоставам дека ќе дојт време да читам овде дека сме погрешиле со Таиво и со тој гркот шо се усраја на секоја една ебана шанса шо му се даде.
Само не ми е јасно, како сеуште го имаме Антонини во тимов, за Бонера се помирив, сватив дека ќе се пензионират како миланез и ќе бидит тренер на идните стопери во Милан.

Едноставно никого не остава рамнодушен. Ќе видиш кога ќе заигра за Интер... Ако Ганди успее да го доведе... :)

гризни јазик бе ... скелото или џонатан да ви ги пратат во спротивен правец. сериозно неам ни сила ни живци да истрпам ако дојде црепов. се потрошив на мацари.

абе ако мислите дека сум некој друг од порано немора да ме додавате кажа ви го фб ако нејкете неморате ке се заебаваме ајде божем сме деца

Mатурант бато?

аииииииии три страни се објаснуваат за таиво .... јаки :pos:

јас пак влегов, си велам ќе читнам некоја новост за Алегри и неговото заминување, а тие си имаат поважни теми за муабетење :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom