Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 14.023
- Поени од реакции
- 23.672
И ја сум за, не ми е никаков проблем !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неpo golemata pobeda sinoca site igraci imaa respekt za barsa za vtoriot duel
ama galijani preteruva.mislam deka me svativte za sho zvoram![]()
Иначе барса сакаат да понудат Санчез и Бојан во замена за Фараонот..хаххаха каков виц...![]()
абе од фан клуб на Фб (не на панче) гледаат во Еспресо тоа е карши градежен....и потолно е мондано ...така да ако има пренос може и таму ...![]()
Иначе за реваншот, стварно може да се соберемо, само најдите сеа вие скопјанишЌа кафиЌ, шо ве ебам...
И најдите некој потопол од Мондано![]()
еее од Интер да се плашиме, ајде бе.. мене Пескара ми е поубедлива во плашење отколку они.. со сета почит кон комшиските корисници тука, но тоа е реалноста.. Интер не се во добра форма последниве утакмици, има проблеми внатре во тимот а и + го нема Милито сега (Абате сиг е најсреќен...) така да, од кој би се плашеле? од Силвестре, Ранокија (во одбрана); промашаите Џонатан, Скелото, Алварез, Переира, Роки.. па дури и тоа неблагодарната козичка што име не сакам да му спомнам??Секоја чест за играчите , но едно големо БРАВО за Алегри колку добро ко спремил екипата да не веруваш дека овој тим пред 3 месечи беше во долниот дел от табелата.
Но јас како навивач уште се држам па нема да прославам , има реванш се е можно односно не е недостижна овој преднос.
Сега Интер и Лацио , од кој Интер ме плаши повише од Барца зашто играт 200% од силите против нас.
еее од Интер да се плашиме, ајде бе.. мене Пескара ми е поубедлива во плашење отколку они.. со сета почит кон комшиските корисници тука, но тоа е реалноста.. Интер не се во добра форма последниве утакмици, има проблеми внатре во тимот а и + го нема Милито сега (Абате сиг е најсреќен...) така да, од кој би се плашеле? од Силвестре, Ранокија (во одбрана); промашаите Џонатан, Скелото, Алварез, Переира, Роки.. па дури и тоа неблагодарната козичка што име не сакам да му спомнам??Комшиите ги имаат нив,а ние ги имаме Бало, ЕлШ, Нианг, Кркиќ, Боа кој се надевам дека конечно влезе во форма, Монто - и секако оние по кои најмн ќе жалат - Пацо и Мунтари
![]()
ја од сеа кажувам дека не доаѓам на било каков собир, пробавме- се посравме, пребитна е утакмицава да ја исереме ние мувлите. Седете си сите по дома, ќе се видиме на Пескара здравје.
Видете ја оваа асистенција на Кристанте...
Мислам дека овој од на лето сигурно влага во прв тим и има страшен потенцијал да се наметне као конкурент на сите кои ќе бидат во игра за среден ред, затоа што е профил на играч, каков што освен Монтоливо немаме во моменталнава екипа.