Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Скролни малце низ темава и ќе видиш дека немаше рака :D
Имаше само опасни вештини за глумење и тоа од Алба.
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 13:22 ---
Ќе ја праиме собиранката за ревашов бе? џимеј Марли Дим4е Vody bebush курајбер

И ја сум за, не ми е никаков проблем !!!

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=104591
Младите водат 3-0 на полувреме против специа...два петанга и еден гол на Ганц...
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 16:45 ---
Иначе барса сакаат да понудат Санчез и Бојан во замена за Фараонот..хаххаха каков виц... :D

po golemata pobeda sinoca site igraci imaa respekt za barsa za vtoriot duel
ama galijani preteruva.mislam deka me svativte za sho zvoram :D

Иначе барса сакаат да понудат Санчез и Бојан во замена за Фараонот..хаххаха каков виц... :D

mVnQc.gif

Иначе за реваншот, стварно може да се соберемо, само најдите сеа вие скопјанишЌа кафиЌ, шо ве ебам...

И најдите некој потопол од Мондано :pos:

mVnQc.gif

Иначе за реваншот, стварно може да се соберемо, само најдите сеа вие скопјанишЌа кафиЌ, шо ве ебам...

И најдите некој потопол од Мондано :pos:
абе од фан клуб на Фб (не на панче) гледаат во Еспресо тоа е карши градежен....и потолно е мондано ...така да ако има пренос може и таму ... :D

Секоја чест за играчите , но едно големо БРАВО за Алегри колку добро ко спремил екипата да не веруваш дека овој тим пред 3 месечи беше во долниот дел от табелата.
Но јас како навивач уште се држам па нема да прославам , има реванш се е можно односно не е недостижна овој преднос.

Сега Интер и Лацио , од кој Интер ме плаши повише од Барца зашто играт 200% од силите против нас.

Ајде за убаво нека е !:)

69516_578585785502282_505808273_n.jpg

251600_427143480702695_1045826024_n.jpg

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Crno joj se piše.

Kvota da ce je jebat 1.05.

Balloteli:razvalit cu te veceras ko Milan,Barcu.

Секоја чест за играчите , но едно големо БРАВО за Алегри колку добро ко спремил екипата да не веруваш дека овој тим пред 3 месечи беше во долниот дел от табелата.
Но јас како навивач уште се држам па нема да прославам , има реванш се е можно односно не е недостижна овој преднос.

Сега Интер и Лацио , од кој Интер ме плаши повише од Барца зашто играт 200% од силите против нас.
еее од Интер да се плашиме, ајде бе.. мене Пескара ми е поубедлива во плашење отколку они.. со сета почит кон комшиските корисници тука, но тоа е реалноста.. Интер не се во добра форма последниве утакмици, има проблеми внатре во тимот а и + го нема Милито сега (Абате сиг е најсреќен...) така да, од кој би се плашеле? од Силвестре, Ранокија (во одбрана); промашаите Џонатан, Скелото, Алварез, Переира, Роки.. па дури и тоа неблагодарната козичка што име не сакам да му спомнам?? :D Комшиите ги имаат нив,а ние ги имаме Бало, ЕлШ, Нианг, Кркиќ, Боа кој се надевам дека конечно влезе во форма, Монто - и секако оние по кои најмн ќе жалат - Пацо и Мунтари :)

еее од Интер да се плашиме, ајде бе.. мене Пескара ми е поубедлива во плашење отколку они.. со сета почит кон комшиските корисници тука, но тоа е реалноста.. Интер не се во добра форма последниве утакмици, има проблеми внатре во тимот а и + го нема Милито сега (Абате сиг е најсреќен...) така да, од кој би се плашеле? од Силвестре, Ранокија (во одбрана); промашаите Џонатан, Скелото, Алварез, Переира, Роки.. па дури и тоа неблагодарната козичка што име не сакам да му спомнам?? :D Комшиите ги имаат нив,а ние ги имаме Бало, ЕлШ, Нианг, Кркиќ, Боа кој се надевам дека конечно влезе во форма, Монто - и секако оние по кои најмн ќе жалат - Пацо и Мунтари :)

Ke видиме јас кажав мој став , и ја знам дека Интер е вонформа , но градско дерби ке имат публика во нивна страна сепак условно се домаќини и Страма им е во опасност имат куп мотиви за победа.

:icon_lol: ја од сеа кажувам дека не доаѓам на било каков собир, пробавме- се посравме, пребитна е утакмицава да ја исереме ние мувлите. Седете си сите по дома, ќе се видиме на Пескара здравје.

:icon_lol: ја од сеа кажувам дека не доаѓам на било каков собир, пробавме- се посравме, пребитна е утакмицава да ја исереме ние мувлите. Седете си сите по дома, ќе се видиме на Пескара здравје.

Да идемо со интерашите заедно на дербито ако не... Они послаби се од Пескара моментално :icon_lol:

Видете ја оваа асистенција на Кристанте...
Мислам дека овој од на лето сигурно влага во прв тим и има страшен потенцијал да се наметне као конкурент на сите кои ќе бидат во игра за среден ред, затоа што е профил на играч, каков што освен Монтоливо немаме во моменталнава екипа.

Видете ја оваа асистенција на Кристанте...
Мислам дека овој од на лето сигурно влага во прв тим и има страшен потенцијал да се наметне као конкурент на сите кои ќе бидат во игра за среден ред, затоа што е профил на играч, каков што освен Монтоливо немаме во моменталнава екипа.

Плус и грда фаца имат иста ко на Монтоливо :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom